noodles volos banner

Ευχαριστήριο του ΑΟ Σκιάθου για την ανακαίνιση του Σταδίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου για τον δήμαρχο του νησιού κ. Πρεβεζάνο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Θεοδώρου, που συνέβαλαν στην  ανακαίνιση του Σταδίου Γεώργιος Σαρρής

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον δήμαρχο κ. Πρεβεζάνο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Θεοδώρου που αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όλους εμάς στο Δ.Σ του Α.Ο Σκιάθου!

Με δική τους παρέμβαση και παρότρυνση προχωρήσαμε με δικά μας χρήματα (προερχόμενα από χορηγίες και τα μέλη του Δ.Σ) και εθελοντική εργασία στην ανακαίνιση του Σταδίου Γεώργιος Σαρρής.

Η προσπάθεια, για να αποκτήσει νέα εικόνα το γήπεδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Φιλοδοξούμε ότι το γήπεδο θα πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή, Ίσως και καλύτερη από αυτή που φαίνεται. Προσδοκούμε στη συμμετοχή του κόσμου.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι για όλους δύσκολες εποχές, αλλά είναι ένα όραμα που όλοι έχουμε, ανεξαρτήτως οικονομικής δύναμης. Ο καθένας όσο μπορεί και ό,τι μπορεί να συνεισφέρει, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κάτι που εμείς οι ίδιοι θα το ζούμε και κυρίως τα παιδιά μας.

Στο πλάνο μας προβλέπεται η ποιοτική αναβάθμιση όλων των εσωτερικών χώρων (αποδυτήρια, γραφεία, μπαρ) και η πλήρης αντικατάσταση όλων των WC.

Επίσης σε λίγο καιρό μια νέα χορηγία θα αντικαταστήσει τα σπασμένα καθίσματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στης υπηρεσίες του δήμου και των υπευθύνων (καθαριότητας και ΔΕΥΑΣ), που είναι πάντα στο πλευρό μας, όποτε χρειαστούμε βοήθεια.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο ανανεωμένο γήπεδο μας να στηρίξουμε τους παίκτες μας στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή!»

Εκ μέρους του Δ.Σ του Α.Ο Σκιάθου ο Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΜΙΤΖΕΛΟΣ