noodles volos banner

Με προβλήματα ο Πρωτεσίλαος, κόντρα στη Σκιάθο

Ολοκληρώνεται σήμερα (27/10) η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, κόντρα στην Σκιάθο, στο γήπεδο του Πτελεού (12:00), με τον Μιχάλη Ανδρωνά να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

Ο τεχνικός του Πρωτεσίλαου αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα, που σαφώς κατέστησαν την προετοιμασία της ομάδας για τον ερχόμενο αγώνα δύσκολη. Συγκεκριμένα, εκτός είναι ο Παπαδόπουλος, με τον γνωστό σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν μερικές εβδομάδες (κάταγμα περόνης), που θα τον αφήσει ανενεργό για περίπου δύο μήνες. Παράλληλα, ο Ξηρομερίτης δεν υπολογίζεται την ημέρα του αγώνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Κ. Κόρκος και Μαρικλέν, που αντιμετωπίζουν ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών (ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι ο δεύτερος υπέστη ένα τράβηγμα στον δικέφαλο) και προπονήθηκαν συντηρητικά τις προηγούμενες μέρες.

Ο κ. Ανδρωνάς δεν υποτιμά την αντίπαλο και ζητά την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που έρχεται, καθώς ξέρει πως μία ομάδα, όπως η Σκιάθος, που «καίγεται» για βαθμούς, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες, πριν περίπου μία εβδομάδα, για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ στην έδρα της Σκιάθου, με τον Πρωτεσίλαο να φεύγει νικητής, με σκορ 0-1.

Last modified onThursday, 27 October 2016 20:47