noodles volos banner

Κοκκινάκης: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο του νικηφόρου ντεμπούτου του στη Σκιάθο, ως προπονητής του Ηρακλή Βόλου, πραγματοποίησε στο magnesiasports, ο τεχνικός των κυανόλευκων, Κυριάκος Κοκκινάκης.

Αναλυτικά:

Για τις εντυπώσεις του από το πρώτο του παιχνίδι:

«Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως αν ενισχυθεί λίγο παραπάνω, θα είναι ικανή για πάρα πολλά. Η φετινή προσπάθεια έχει πραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, που μας επιτρέπει να θέτουμε ως στόχο τον πρωταθλητισμό και τίποτα άλλο. Συνεχίζουμε έτσι, το πιστεύουμε και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος».

Για την Σκιάθο:

«Η ομάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει αλλάξει πάρα πολύ. Τα περισσότερα παιδιά είναι από τη Σκιάθο και είναι πολύ μικρά. Είναι μία ομάδα άπειρη, αλλά ικανότατη, πάρα πολύ καλή, η οποία, σε βάθος χρόνου, θα δυναμώσει κι άλλο. Νομίζω, όμως, πως το παιχνίδι μεταξύ μας κρίθηκε καθαρά στο θέμα εμπειρίας. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε ένα μεγάλο σκορ».

Για το ματς που έρχεται, κόντρα στον Απόλλωνα Καναλίων εκτός έδρας:

«Πάμε να το κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλος στόχος για εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα σε αυτήν την κατηγορία, θα τα κοιτάξουμε ένα-ένα και στόχος μας είναι να τα «πάρουμε» όλα».

 

Last modified onWednesday, 26 October 2016 01:05