noodles volos banner

Ματς για όλα τα γούστα το Ακρόπολη-Αίας 3-3!

Μεγάλος άτυχος ο Μόσιος, που τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα Μεγάλος άτυχος ο Μόσιος, που τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα

Σε ένα ματς που είχε έξι γκολ, έναν σοβαρό τραυματισμό του Μόσιου στην κλείδα, τρεις αποβολές για τον Αίαντα και ένταση στο τέλος του, Ακρόπολη Σέσκλου και Αίας Σούρπης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με σκορ 3-3 - Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Μόσιος (10’), Σταύρος Αξιώτης (20’) και Φώτης Φώτου (81’), ενώ τα τρία τέρματα των φιλοξενουμένων πέτυχαν ο μέσος Θανάσης Κωστούλας (40’) και Κατσαβριάς (55’, 70’).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του πρώτου εικοσαλέπτου, πετυχαίνοντας δύο τέρματα που τους έχριζαν ακλόνητο φαβορί για τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο του Αερινού, από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, στο 10’ μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Μόσιου κατέληξε εντός της εστίας του Λαγού, ενώ στο 19’ ο Σταύρος Αξιώτης με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για δεύτερη φορά, δίνοντας στην Ακρόπολη σημαντικό προβάδισμα στο σκορ.

Λίγο αργότερα, ο Μόσιος είχε μία άσχημη πτώση στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην ωμοπλάτη του. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει φόβος για σοβαρό τραυματισμό, κάτι που κάνει τον Βαγγέλη Τάχο να προβληματίζεται ενόψει συνέχειας, καθώς πρόσφατα έχασε με τραυματισμούς και τους Χάνο-Ανατολή.

Το γεγονός αυτό κλόνισε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αίας, ο οποίος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος του πρώτου μέρους, συγκεκριμένα στο 40’, κατάφερε να μειώσει με ένα φοβερό σουτ του μέσου Θανάση Κωστούλα εκτός περιοχής. Η μπάλα «καρφώθηκε» στο παραθυράκι της εστίας του Στούκα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι έγινε το 2-1.

Στο ίδιο ακριβώς τέμπο συνέχισαν οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο μέρος, κυνηγώντας την ισοφάριση, πράγμα που κατάφεραν στο 55’, με τον πρώτο σκόρερ τους, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα, Κατσαβριά. Συγκεκριμένα, ύστερα από σέντρα που έγινε από τον κεντρικό αμυντικό του Αίαντα, Θ. Κωστούλα, ο επιθετικός της ομάδας της Σούρπης έπιασε την κεφαλιά, που κατέληξε στο βάθος της εστίας της Ακρόπολης, για το 2-2.

Η ψυχολογία των παικτών του Αίαντα έφτασε στο «ζενίθ», έχοντας συνεχώς το πόδι τους πατημένο «στο γκάζι», με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την ολική ανατροπή στο 70’. Ύστερα από κάθετη πάσα του μέσου Θανάση Κωστούλα, ο Κατσαβριάς βρέθηκε απέναντι από τον Στούκα και τον πλάσαρε ιδανικά, κάνοντας το 2-3.

Από ‘κει και πέρα, οι πολλές φάσεις έλειψαν, με το διαιτητικό τρίο να «παίρνει την σκυτάλη» και να δίνει και αυτό το δικό του… «χρώμα» στην αναμέτρηση. Στο 75’, ο Κουτσούμπας ανέτρεψε αντίπαλό του εκτός περιοχής, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, απολύτως δικαιολογημένα, παίρνοντας την «άγουσα» για τα αποδυτήρια.

Στο ίδιο λεπτό, ο κ. Στέκας θέλησε να αντικαταστήσει τον Γρούνα, αλλά εκείνος, καθώς κατευθυνόταν στη γραμμή του πλαγίου, έβγαλε τις καλαμίδες του, κρατώντας τες στα χέρια του, με την κ. Κουσκούνη να το αντιλαμβάνεται και να του βγάζει κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη για εκείνον! Μία απόφαση που, βάσει κανονισμού είναι σωστή, με τους ιθύνοντες του Αίαντα να διαμαρτύρονται, ίσως γιατί δεν τον γνώριζαν.

Έξι λεπτά αργότερα, η Ακρόπολη κέρδισε φάουλ, με τον Θανάση Κ. Κωστούλα, που ήταν στο τείχος, να φωνάζει κάτι. Αμέσως η κ. Μπασδέκη, βοηθός της κ. Κουσκούνη, φώναξε τη συνάδελφό της στην πλάγια γραμμή και, ύστερα από ορισμένες διαβουλεύσεις, ο Θανάσης Κ. Κωστούλας (ο διεθνής αμυντικός) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Ακολούθησε γενικό πανδαιμόνιο με τους ανθρώπους του Αίαντα να διαμαρτύρονται έντονα στους διαιτητές.

Όταν το παιχνίδι άρχισε ξανά, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με οχτώ ποδοσφαιριστές, κόντρα στους έντεκα της Ακρόπολης, η οποία πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’, με κεφαλιά του Φώτη Φώτου από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κολημήτρα.

Τελικό σκορ 3-3, με τους ιθύνοντες του Αίαντα να ετοιμάζουν αίτημα προς την ΕΠΣΘ, προκειμένου η συγκεκριμένη τριάδα διαιτητών να μην αγωνιστούν ξανά σε παιχνίδι της ομάδας τους.

Ακρόπολη Σέσκλου (Τάχος): Στούκας, Τσούτσας Τ., Πασιάς, Κολυμήτρας Κ., Φώτου Φ., Αξιώτης Σ., Τσουκάλης, Κολυμήτρας Αν., Παγώνης, Μόσιος (λ. τρ. 20’ Τσάμης), Μιχολίτσης

Αίας Σούρπης (Στέκας): Λαγός, Κουτσούμπας, Γρούνας, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Χρηστέλος, Δημητρίου, Κωστούλας Αθ. Κ., Κωστούλας Αθ. Αθ. (85’ Κραβαρίτης), Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου (30’ λ.τρ. Μπιρτσάι)

 

Last modified onSunday, 23 October 2016 01:00