noodles volos banner

Ρέφαρε ο Πρωτεσίλαος, διπλό στο ΕΑΚ επί του Θησέα με 0-1

Ο σκόρερ του Πρωτεσίλαου Αραπίτσας σε μονομαχία στο σημερινό ματς με τον Μούτο Ο σκόρερ του Πρωτεσίλαου Αραπίτσας σε μονομαχία στο σημερινό ματς με τον Μούτο

Ρέφαρε την απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω της εντός έδρας ήττας από τον Άρη Μελισσατίκων ο Πρωτεσίλαος, που επικράτησε με 0-1 στο ΕΑΚ του Θησέα. Στο άλλο ματς του ομίλου Ακρόπολη Σέσκλου-Αίας 3-3 σε ματς που είχε πολλή ένταση, αποβολές και τραυματισμό του Μόσιου των γηπεδούχων, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Στον αγώνα του Εθνικού Σταδίου Βόλου μόλις στο 5’ μετά την πάσα του Μαρικλέν ο Αραπίτσας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα δεξιά της περιοχής και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σταμέλο για το 0-1. Ο Θησέας μετά τον αιφνιδιασμό ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να απειλήσει όσο θα ήθελε. Εξαίρεση το φάουλ με το αριστερό του Ισά που απέκρουσε δύσκολα με τις γροθιές ο Τίτας στο 9’ και η σκαστή κεφαλιά του Βουρδάκη στο 35’, που πήρε ύψος και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πρωτεσίλαου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πρωτεσίλαος αντεπεξήλθε στην όποια πίεση του Θησέα, τον οποίον δεν άφησε να κάνει ουσιαστικά να κάνει ευκαιρίες, ενώ στο 80’ το φάουλ που εκτέλεσε ο Αραπίτσας βρήκε κάπου στο τείχος και πέρασε κόρνερ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.  

Ως το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, ενώ με τη λήξη της ο πρόεδρος του Θησέα Τάκης Αλιάτης ιδιαίτερα εκνευρισμένος μπήκε στο γήπεδο, για να διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή Τριάντο, αλλά τον απομάκρυνε το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος Δ. Λαμπρογιώργος.

ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Ζάγκας, Μούτος (46’ Αναστασίου), Καραλόπουλος, Ίσα, Γιαννούλας (55’ Γκουγκούδης), Βλάχος, Βουρδάκης, Κόρμπας (67’ Μάστορας)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης (84’ Σούσκο), Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής (69’ Σιαμανίκος Β.), Θ. Κόρκος, Μαρικλέν, Παναγιώτου (66’ Λάμπος), Αραπίτσας

 

 

 

Last modified onSaturday, 22 October 2016 17:34