noodles volos banner

Έτοιμος ο Στεφανής, παίζει στο Στεφανοβίκειο

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Πυράσου, Δημήτρης Στεφανής, έχει αυξήσει ρυθμούς στις προπονήσεις της ομάδας του, ύστερα από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στις  προηγούμενες αναμετρήσεις και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας της Αγχιάλου, ενόψει Διαγόρα.

Παράλληλα, στα καλά νέα για τον Στέλιο Αρσένο συμπεριλαμβάνεται και η ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων του Θανάση Σπύρου, ο οποίος από εδώ και πέρα θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, οποιαδήποτε στιγμή. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Χρήστου Δαμάσκου, που "απολύεται" με τη σειρά του σε έναν περίπου μήνα, αλλά μέχρι τότε δε μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα του Πυράσου και γι’ αυτό τίθεται εκτός πλάνων.

Στις τάξεις της ομάδας της Νέας Αγχιάλου μοιάζουν «σκασμένοι» από την απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με την Ακρόπολη, την περασμένη Κυριακή, καθώς η παρουσία των ποδοσφαιριστών τους ήταν πολύ καλή, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κι επιθυμούν να συνεχίσουν στο Στεφανοβίκειο τις θετικές εμφανίσεις, που θα συνδυαστούν με την όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πύρασος διανύει ένα αρκετά… «βαρύ» κι απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς μετά την αναμέτρηση με την επικίνδυνη Ακρόπολη, που τελικώς έκανε τη ζημιά, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Διαγόρα εκτός έδρας, το «ντέρμπι» με τον Γ.Σ. Αλμυρού στην Αγχίαλο και μία επικίνδυνη έξοδος στην έδρα του Ηρακλή Βόλου. Σύμφωνα με τον κ. Αρσένο, όμως, η ομάδα έχει δουλέψει σωστά τους τελευταίους μήνες και δε φοβάται κανέναν, πέρα από τον κακό της εαυτό και την έλλειψη συγκέντρωσης στον αγωνιστικό χώρο.

Last modified onThursday, 20 October 2016 20:04