Logo
Print this page

Φασουράκης: «Ο Σαρακηνός δεν έχει "ταβάνι", μπορεί μέχρι και την κορυφή»

Δηλώσεις στην εκπομπή του Σάκη Νταφέκα, στο Ράδιο «98,6» πραγματοποίησε ο νέος προπονητής του Σαρακηνού, Γιάννης Φασουράκης - Πώς αισθάνεται για αυτήν τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα, ποιες ήταν οι εντυπώσεις του από την πρώτη προπόνηση και πόσο δύσκολο είναι το ντεμπούτο του, με αντίπαλο τον Σαρακηνό.

Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματά του:

«Νιώθω όμορφα, καθώς στον Σαρακηνό θα συναναστραφώ με ανθρώπους που παλιότερα τους είχα συμπαίκτες. Έχω αγωνιστεί στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής, θα είναι εύκολο για μένα να προσαρμοστώ και να ξεπεράσω το άγχος. Πιστεύω πως δε θα έχω κανένα πρόβλημα».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος του Σαρακηνού τα τελευταία χρόνια είναι να πρωταγωνιστεί και φαίνεται πως τα καταφέρνει περίφημα, βάσει της οργάνωσής του, των γηπέδων, των μεταγραφών που πραγματοποιεί. Δεν αλλάζει κάτι φέτος, η ομάδα θα κοιτάξει να είναι στις πρώτες θέσεις κι αν μπορέσει να φτάσει μέχρι και στην κορυφή. Το ανέφερα και σε άλλη συνέντευξή μου, για μένα ο Σαρακηνός δεν έχει ταβάνι, είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει τον πρωταθλητισμό».

Για το αν θα υπάρξουν προσθήκες:

«Χθες έκανα την πρώτη μου προπόνηση, έχω παρακολουθήσει την ομάδα μόλις μία φορά σε αναμέτρηση, οπότε είναι νωρίς να το κρίνουμε. Το υλικό είναι αρκετά μεγάλο, υπάρχουν περίπου τριάντα ποδοσφαιριστές και θα ήθελα πρώτα να το αξιολογήσω, προκειμένου να μην αδικήσω κανέναν, καθώς πολλούς παίκτες τους ξέρω, αλλά άλλους όχι. Υπάρχουν κάποια κενά, αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, θα το αποκτήσουμε, αλλιώς θα προχωρήσουμε έτσι όπως είμαστε».

Για τις εντυπώσεις του από την χθεσινή προπόνηση:

«Όπως είπα και πιο πριν, κάποια από τα παιδιά τα γνωρίζω, έχουμε συνεργαστεί ξανά και άλλα όχι. Όταν αλλάζει ένας προπονητής, πάντα υπάρχει μία διστακτικότητα, καλό είναι οι ποδοσφαιριστές να «δένονται» με τον εκάστοτε προπονητή. Υπήρχε μία αμηχανία, οι παίκτες ήταν λίγο συγκρατημένοι, αλλά θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να αλλάξει αυτό. Έτσι πρέπει να γίνει, άλλωστε. Πρέπει τα παιδιά να προχωρήσουν, είναι γνωστό πως πάντα σε δύσκολες περιόδους, την «πληρώνουν» οι προπονητές».

Για το ντεμπούτο του, με αντίπαλο τον Παγασητικό:

«Θεωρώ πως πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έδειξε από τις πρώτες αγωνιστικές, με τις ομάδες που έπαιξε, πως στάθηκε πολύ καλά, έχοντας έναν σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά πιστεύω πως και το δικό μας υλικό είναι αξιόλογο κι εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Last modified onFriday, 21 October 2016 02:39
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]