noodles volos banner

Κοκκινάκης: "Νίκη και Ηρακλής, οι ομάδες της καρδιάς μου"

Δηλώσεις, για πρώτη φορά ως προπονητής του Ηρακλή Βόλου, πραγματοποίησε στην πρωινή εκπομπή του Σάκη Νταφέκα και το Ράδιο "98,6", ο Κυριάκος Κοκκινάκης - Τί είπε για την νέα του ομάδα, τα διοικητικά προβλήματα, τους στόχους, αλλά και τις μεταγραφές που ενδέχεται να γίνουν.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

«Είναι μια καινούρια θέση για μένα σε μία ομάδα, όμως, που έχω υπηρετήσει πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Θα έλεγα πως η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής είναι οι ομάδες της καρδιάς μου. Ο Ηρακλής, το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα, τα οποία δεν είναι αγωνιστικά. Οι διοικούντες μου είπαν πως δεν πρόκειται να ξανασυμβούν και για αυτό είμαι εδώ. Ελπίζω όλα από εδώ και πέρα να πάνε καλά.

Έχω παρακολουθήσει τον Ηρακλή, στο παιχνίδι με τη Νίκη για τον τελικό του Σούπερ Καπ Μαγνησίας, είναι μία πάρα πολύ καλή, δυνατή κι οργανωμένη ομάδα. Με τον προπονητή που αποχώρησε, η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, μην ξεχνάτε πως έχει μηδέν παθητικό. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και μαζί».

Για το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών κι αν θεωρεί πως επηρεάστηκαν με τις τελευταίες εξελίξεις:

«Οι ποδοσφαιριστές, σε αυτές τις κατηγορίες, έρχονται στις ομάδες για να χαρούν αυτό που κάνουν. Σίγουρα, υπάρχει ένα ψυχολογικό θέμα, το οποίο θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε. Θα ρίξουμε το βάρος σε αυτόν τον τομέα, κατά το πρώτο διάστημα, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μας πως ήταν μία κακή παρένθεση και δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. Το πάθημα έγινε μάθημα, θα έλεγα. Θα το ξεπεράσουμε και ελπίζω να προχωρήσουμε στον ίδιο ρυθμό, σας είπα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, πριν έρθω».

Για το αν έχουν τεθεί στόχοι:

«Ο στόχος θα είναι αυτός που θα καθοριστεί, σε συνεργασία με την διοίκηση. Πιστεύω πως ο Ηρακλής, τα τελευταία χρόνια, έχει δομηθεί έτσι, ώστε να πρωταγωνιστεί. Λογικά, προχωράμε, με στόχο το πρωτάθλημα».

Για ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις:

«Μιλάμε με κάποια παιδιά κι είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουμε στην απόκτηση ποδοσφαιριστών. Σίγουρα, θα γίνουν 1-2 μεταγραφές, προκειμένου να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».