noodles volos banner

Χώρισαν οι δρόμοι Μπαντά-Ηρακλή Β.

Δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό του ο Ηρακλής Βόλου, αφού μετά την παραίτηση του Κώστα Προβίδα από τη θέση του προέδρου για επαγγελματικούς λόγους και την ήττα στα χαρτιά από τον Θησέα λόγω μη προσκόμισης της κατάστασης υγείας των παικτών πριν το σαββατιάτικο ματς, έρχεται σήμερα και το διαζύγιο με τον Κώστα Μπαντά, με τους περσινούς πρωταθλητές να αναζητούν πλέον προπονητή.

Ο 40χρονος τεχνικός είδε την πρώτη θητεία του σε πάγκο ομάδας να είναι πολύ σύντομη. Σε επικοινωνία που είχε το magnesiasports μαζί του άφησε να εννοηθεί ότι χωρίζει φιλικά με τον Ηρακλή: «Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος, όχι για να μαλώνουμε, αλλά να διασκεδάζουμε. Δε θέλω ούτε να στοχοποιήσω κανέναν, ούτε να αποδώσω κάποια κατηγορία σε κάποιον, ούτε έχω παράπονο από τον οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα του Ηρακλή είτε είναι παράγοντας είτε παίκτης. Απλώς υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας», δήλωσε.

Παράλληλα, ο Κώστας Μπαντάς επιβεβαίωσε ότι το γεγονός του Σαββάτου έπαιξε τον δικό του ρόλο του στη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, συμπληρώνοντας: «Ένιωσα άσχημα, βλέποντας τα πρόσωπα των παιδιών. Το να παίξω ένα παιχνίδι και να το χάσω είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, επισημαίνει τα εξής: «Αυτό που μου αρέσει είναι να μεταδίδω πράγματα που γνωρίζω από την εικοσαετή θητεία μου στα γήπεδα στα νέα παιδιά. Αν γίνονται τα πράγματα, όπως εγώ θεωρώ σωστό, δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε».