noodles volos banner

Μόνος πρώτος ο Γ.Σ.Α. - Τα αποτελέσματα της Κυριακής για την Α' ΕΠΣΘ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι ο μεγάλος κερδισμένος της τέταρτης στροφής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς βρίσκεται μόνος του πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τον Πύρασο που έχασε βαθμούς στην έδρα του από την Ακρόπολη Σεσκλου.

Οι κυανόλευκοι του Θάνου Θεοδώρου πέρασαν «διά πυρός και σιδήρου» από τη Σκιάθο, κερδίζοντας με 0-1 τους νησιώτες, με τέρμα του Βούλγαρη στο 46’, με πλασέ του, ύστερα από κεφαλιά – ασίστ του Κοντοβά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ από τη μεριά της, η Σκιάθος είχε επίσης καλή απόδοση και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αν ο Σκέμπι δεν είχε αστοχήσει σε τετ-α-τετ, στο τέλος του αγώνα.

Στην Αγχίαλο, ο Πύρασος αντιμετώπιζε την Ακρόπολη κι ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο «επιθετικού μονολόγου» για αυτόν, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65’ με πλασέ του Σιώμου, ύστερα από όμορφη σέντρα του Σφάκα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, με τέρμα του Τσουκάλη ισοφάρισαν στο 84’, κλέβοντας ουσιαστικά τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα του Στέργιου Αρσένου (1-1). Παράπονα από το σύνολο του Βαγγέλη Τάχου για τον διαιτητή Τασιόπουλο που, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας του Σέσκλου, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι, σε ανατροπή του Παγώνη εντός περιοχής στο 35’.

Εμφατική νίκη, με πολύ καλή εμφάνιση, του Διαγόρα στην έδρα του Απόλλωνα Καναλίων, με σκορ 1-4. Στο 5’ ο Γκάμπας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, που είχαν δύο δοκάρια στο 15’ και το 22’, με Καλιακούδα και Πάσχο, αντίστοιχα, να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι. Αντ’ αυτού, στο 23’ ο Τσιουρής, για τους γηπεδούχους, έφερε το ματς στα ίσια, με δυνατό σουτ. Η εξέλιξη της αναμέτρησης, όμως, δεν πτόησε τον Διαγόρα που με δύο τέρματα του Πάσχου (44’, 83’) κι ένα του Καπούλα (89’) εδραίωσαν την ανωτερότητά τους στον αγώνα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Ισόπαλο (1-1) αναδείχθηκε το ματς, ανάμεσα σε Αίαντα και Διμήνι, στο γήπεδο της Σούρπης. Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και τελικά να το καταφέρνουν στο 53’ με τον Κατσαβριά, που νίκησε σε τετ-α-τετ τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων για το 1-0. Εννιά λεπτά αργότερα, όμως, ο Χατζησταμάτης, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων, ισοφάρισε για την ΑΕΔ, που και αυτή από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει το «διπλό», δίχως να τα καταφέρει.

Τέλος, για το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το πρωί, ο Σαρακηνός κέρδισε δύσκολα την Σκόπελο στην έδρα του, με σκορ 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής (16/10) μέρας για την Α’ ΕΠΣΘ:

Σαρακηνός-Σκόπελος 1-0

(28’ Χρυσικός)

Σκιάθος-Γ.Σ. Αλμυρού 0-1

(46’ Ν. Βούλγαρης)

Αίας Σούρπης-ΑΕ Διμηνίου 1-1

(53’ Κατσαβριάς - 62’ Χατζησταμάτης)

Πύρασος-Ακρόπολη 1-1

(65’ Σιώμος – 84’ Τσουκάλης)

Απόλλων Καναλίων-Διαγόρας Στεφ. 1-4

(23’ Τσιουρής – 5’ Γκάμπας, 44’, 83’ Πάσχος, 89΄ Καπούλας)

Last modified onSunday, 16 October 2016 21:45