noodles volos banner

Πλήρης με Αλμυρό η Σκιάθος την Κυριακή

Χωρίς κανένα πρόβλημα προετοιμάζεται η Σκιάθος για τον δύσκολο αγώνα στην έδρα της, κόντρα στον Αλμυρό, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ - «Συνταγή»… Ακρόπολης ετοιμάζει ο Θανάσης Βλαχόπουλος.

 

Μπορεί οι νησιώτες να βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο, με πολλούς ποδοσφαιριστές τους να εντάσσονται πριν από λίγα 24ωρα στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου είναι άκρως θετικό. Ο Θανάσης Βλαχόπουλος, προπονητής της ομάδας, έχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς και ο Σκέμπι έχει ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και ο Μάμπα εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε στην «πλάτη» του από τον αγώνα με τον Αίαντα, στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, κόντρα στον Διαγόρα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου γνωρίζουν το πόσο δύσκολη αναμένεται να είναι η αναμέτρηση της ομάδας τους, κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού στην Σκιάθο, αλλά πιστεύουν πως αν οι ποδοσφαιριστές τους αγωνιστούν το ίδιο ελεύθερα και σωστά, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ακρόπολη πριν δύο αγωνιστικές (0-0), είναι ικανοί να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από αυτό το ματς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και ώρα 16:00, στο Γήπεδο της Σκιάθου.

 

Last modified onFriday, 14 October 2016 19:58