noodles volos banner

Με νέο πρόσωπο τον Γ. Τσορμπαντζή συνεχίζει ο Παγασητικός

Μία πολύ ποιοτική προσθήκη έκανε ο Παγασητικός, αφού ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Τσορμπατζή, τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, που πέρσι μοίρασε τη χρονιά ανάμεσα σε Σαρακηνό και Νίκη Βόλου, με την οποία είχε 4 ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή στο τέλος των παιχνιδιών και μία ως βασικός στην ήττα με 4-1 από την Πύδνα Κίτρους. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης. Το δελτίο του 30χρονου ποδοσφαιριστή πιστεύουν οι άνθρωποι του Παγασητικού ότι θα έχει εκδοθεί μέχρι αύριο Παρασκευή και θα μπορέσει να είναι στη διάθεση του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου για το ματς με την Αγία Παρασκευή το Σάββατο εκτός έδρας.

Ο 42χρονος προπονητής θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Στρούγγη, ενώ αισιοδοξία υπάρχει, για να ξεπεραστούν τα μικροπροβλήματα που υπάρχουν με τους Λάιο, Θάνο και Περιβολιώτη, οι οποίοι είναι και οι τρεις βασικοί. Για μία ακόμη φορά απών θα είναι ο Ζιώγας.

Σε δήλωσή του στο magnesiasports ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος επισήμανε τα εξής: «Αφήνουμε πίσω μας ένα παιχνίδι όπου για μια ακόμα φορά οι παίκτες μου έκαναν τρομερή προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης. Ολοκληρώνουμε αύριο την προετοιμασία μας για το ματς του Σαββάτου με την Αγ. Παρασκευή, έναν αντίπαλο που τον γνωρίζουμε και θα πάμε αποφασισμένοι για την επιτυχία. Δεν έχουμε μάθει να διαχωρίζουμε αντιπάλους, φτάνουμε σε κάθε ματς σαν να μην υπάρχει επόμενο για μας. Είμαι σίγουρος ότι για μια ακόμα φορά τα παιδιά αυτό το πρόσωπο θα δείξουν». Σε ό,τι αφορά τον νεομεταγραφέντα Τσορμπαντζή τόνισε: «Ξέρω πόσο θα μας βοηθήσει με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει.