noodles volos banner

Ικανοποίησε την Κυριακή και συνεχίζει η Σκιάθος

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Ακρόπολη Σέσκλου εντός έδρας, παρουσιάζεται ο προπονητής της Σκιάθου, Θανάσης Βλαχόπουλος, που βλέπει την ομάδα σιγά- σιγά να συγκεντρώνεται και να προπονείται στο 100% της, ενόψει μιας ακόμα καλύτερης συνέχειας.

Οι νησιώτες πέρασαν, για ακόμα ένα έτος, μία πολύ δύσκολη περίοδο καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους να μην μπορούν να προπονηθούν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δίχως την πραγματοποίηση φιλικών, λόγω των μεγάλων αποστάσεων. Παρ΄ όλα αυτά, από τα τρία επίσημα παιχνίδια της ομάδας, δύο στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο, ο νέος τεχνικός της Σκιάθου, κ. Βλαχόπουλος έμεινε πλήρως ικανοποιημένος, με την απόδοση των ποδοσφαιριστών που είχε στη διάθεσή του, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, όπου με μία πειραματική εντεκάδα, που περιλάμβανε τέσσερις ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών και τον τερματοφύλακα Νικολαΐδη στα χαφ(!), κατάφερε να αποσπάσει βαθμό ισοπαλίας από ένα δυνατό σύνολο, όπως αυτό της Ακρόπολης.

Αυτήν την εβδομάδα, οι Βλαχόπουλος – Μυγδαλάκης θα έχουν την τύχη να υπολογίζουν όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους, όσον αφορά την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι της Α’ ΕΠΣΘ, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, με μοναδικό απόντα, τον μεγάλο άτυχο Μ. Σταμέλο, που τραυματίστηκε σοβαρά, κατά την πρώτη αγωνιστική. Οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν πως όταν η ομάδα αρχίσει και «ρολάρει», η Σκιάθος όχι μόνο θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία, αλλά θα πραγματοποιήσει και μία εξαιρετική πορεία, βασιζόμενη στΗ δυνατή έδρα της.

 

 

 

Last modified onThursday, 06 October 2016 02:22