Logo
Print this page

Δύσκολα ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 τον Άρη

Δεν προηγήθηκε στο καλό του πρώτο μέρος ο Γ.Σ. Αλμυρού, που ήταν αρκετά επιθετικός, και στο δεύτερο, που δεν είχε την ίδια απόδοση, δυσκολεύτηκε πολύ, για να κερδίσει τον αξιόμαχο Άρη με 1-0 με γκολ του Κωτσιαρίδη στο 78’. Έτσι, η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου έκανε το δύο στα δύο, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Ακτσιαλή δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο του πόντο.

Το χαμένο πέναλτι του Γιάννη Κοντοβά, που κέρδισε καθαρά ο ίδιος από τον Γκοτσόπουλο στο 22’ ήταν το γεγονός του πρώτου μέρους, ενώ ο Γυμναστικός είχε επίσης αρκετές τελικές προσπάθειες που δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Από την άλλη ο Άρης είχε δύο σημαντικές στιγμές με Νούσια με σουτ πάνω από τα δοκάρια από κοντινή απόσταση και Μερμίγγη, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Χαλάτση, αλλά αστόχησε.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων δεν ήταν ανάλογη στην επανάληψη, αλλά το σημαντικό είναι ότι κατάφεραν με το σουτ του Κωτσιαρίδη δώδεκα λεπτά πριν το τέλος να πάρουν το τρίποντο. Από την άλλη ο Άρης απείλησε πάλι με τον Νούσια χωρίς αποτέλεσμα, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Θάνος Θεοδώρου ανέφερε στο magnesiasports ότι με βάση την απόδοση του πρώτου μέρους ο Γ.Σ.Α. δικαιούνταν τουλάχιστον δυο γκολ και πως έπρεπε να προηγηθεί νωρίς με βάση τις ευκαιρίες που είχε. Για το δεύτερο ημίχρονο τόνισε ότι ο Άρης με την εμπειρία κάποιων μονάδων του κατέβασε τον ρυθμό και πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, αλλά το θετικό είναι ότι σε μία δύσκολη μέρα για την ομάδα του πήρε τη νίκη.

Από την άλλη ο τεχνικός του Άρη Μελισσατίκων Γιάννης Ακτσιαλής επισήμανε ότι η ομάδα του ίσως δικαιούνταν κάτι καλύτερο, αλλά υστέρησε στην τελική της προσπάθεια, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Αλμυρού για τη νίκη του. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]