Logo
Print this page

Επεισοδιακό 0-0 ανάμεσα σε Θησέα και Διαγόρα

Ο Σταμέλος μπλοκάρει την μπάλα προ του Πάσχου Ο Σταμέλος μπλοκάρει την μπάλα προ του Πάσχου

Ένταση σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα είχε το ματς Θησέας-Διαγόρας, που έγινε το πρωί της Κυριακής στο βοηθητικό του ΕΑΚ και έληξε χωρίς τέρματα (0-0).

Ειδικά, με την αποβολή του Γιαννούλα στο 84’ για απώθηση αντιπάλου, τα αίματα άναψαν, οι αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, για λίγο ευτυχώς, ήταν έντονες, ενώ τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στην κερκίδα, με κάποιους να πιάνονται στα χέρια.

Επίσης λίγο πριν ο διαιτητής Νικόπουλος απείλησε με διακοπή, μιλώντας προς τους ανθρώπους του Διαγόρα, αν συνεχίσουν οι φίλαθλοι του να πετάνε νερό στον δεύτερο βοηθό του Αναστασίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη αντίδραση από τον πάγκο των φιλοξενουμένων που ρώτησαν τον διαιτητή: «Και συ τι είσαι, ασφάλεια; Πού ξέρεις ότι είναι δικοί μας;», για να πάρουν την απάντηση του Νικόπουλου ότι τους αναγνώρισε!

Κατά τα άλλα μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς φάσεις, στο δεύτερο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά δεν το κατάφεραν. Στο 55’ ο Καραλόπουλος από καλή θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι και στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 72’ ο Κουβελάς λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε αδύναμο σουτ στην αγκαλιά του Σταμέλου.

Στο 80’ ο Κόρμπας, που αποτέλεσε την τρίτη αλλαγή του Δημήτρη Κόφφα, αστόχησε σε τετ-α-τετ στην καλύτερη στιγμή του Θησέα, ενώ ένα λεπτό ο αργότερα ο Πάσχος έκανε την ατομική προσπάθεια και έφτασε μόνος του απέναντι από τον Σταμέλο σε θέση πλάγια αριστερά. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Θησέα απέκρουσε, για να μείνει έτσι το 0-0 μέχρι το τέλος. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]