noodles volos banner

Θ. Ανδρουτσόπουλος: «Άγγιξε το τέλειο η αμυντική μας λειτουργία»

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή, που άγγιξε, όπως ο ίδιος θεωρεί, το τέλειο, αναφέρθηκε με δήλωσή του στο magnesiasports ο προπονητής του Παγασητικού Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος. Ο 42χρονος τεχνικός είδε την ομάδα του μετά λευκή ισοπαλία που πήρε να κατακτά τον πρώτο της βαθμό για φέτος. Αναλυτική τα όσα είπε:

«Η εμφάνιση κι ο βαθμός που πήραμε χθες αποκτά μεγάλη αξία, αν αναλογιστούμε ότι παίζαμε με τον περσινό πρωταθλητή, ο οποίος πριν ένα μήνα περίπου διεκδίκησε κι έφτασε στα πέναλτι το Super Cup απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Η τακτική μας λειτουργία άγγιξε το τέλειο, γιατί ήξερα ότι, για να έχουμε βαθμολογικό όφελος απ’ αυτό το ματς, έπρεπε να εξουδετερώσουμε τα ατού του Ηρακλή. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε ό,τι τους ζήτησα και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Θεωρώ ότι στο τέλος θα μπορούσαμε στο τέλος να φύγουμε νικητές με το τετ-α-τετ του Θάνου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλω προσωπικά να αφιερώσω τον πρώτο πόντο της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία σ’ έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην Αμερική πια, αλλά ξέρω πόσο αγωνιά για την ομάδα, γιατί ήταν ένας  από τους δημιουργούς της, τον Γιάννη Ταχούλα. Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας και ήδη χτίζουμε για το επόμενο ματς με το Πρωτεσίλαο».