noodles volos banner

Κομπλέ ο Θησέας για την πρώτη νίκη

Χωρίς απουσίες, καθώς όλοι είναι υγιείς και επιστρέφει ο Σπύρος Μούτος, θα παραταχθεί ο Θησέας στο κυριακάτικο ματς με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στο βοηθητικό του ΕΑΚ (αφού το κυρίως γήπεδο έκλεισε για 15 μέρες λόγω εργασιών), με σκοπό την πρώτη του νίκη.

Ο Δ. Κόφφας βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ υπάρχει μία πιθανότητα να λείψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Βίκτωρας Κουρτέλης, που αν τελικά δώσει το παρών, θα είναι βασικός.

Ικανοποίηση υπάρχει και για την αγωνιστική εικόνα του υψηλόσωμου σέντερ φορ Ηλία Βλάχου, του 18χρονου φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Βόλου από την Άμφισσα, που αποκτήθηκε τελευταίος και έδειξε στο πρώτο ματς με την Ακρόπολη ότι θα δώσεις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Ο προπονητής του Θησέα έκανε την ακόλουθη δήλωση στο magnesiasports ενόψει του δύσκολου μεθαυριανού ματς: «Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια, αν και σίγουρα είναι ένα ντεζαβαντάζ για μας το ότι δεν αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα, αλλά θα το παλέψουμε. Είναι σίγουρα ένα κομβικό παιχνίδι για την περαιτέρω πορεία μας, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να κάνουμε μία αρχή στις νίκες και στόχος μας είναι το τρίποντο. Ο Διαγόρας έχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα ως ομάδα. Είναι κάπως βαρύ, που χάσαμε τον αγώνα με την Ακρόπολη στο τέλος, αλλά όπως χάνεις ένα ματς, μπορείς να το πάρεις και στο 90’. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε μία νεανική ομάδα και σίγουρα θα θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, που θα λειτουργήσει τονωτικά για την ψυχολογία μας».