noodles volos banner

Νικηφόρο ξεκίνημα για Πύρασο, 2-0 τα Κανάλια

Με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και ένα στην αρχή του δευτέρου, ο Πύρασος ξεκίνησε νικηφόρα τον μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣΘ, καταβάλλοντας με 2-0 την αντίσταση του Απόλλωνα Καναλίων στην Αγχίαλο.

Για τον Πύρασο ο Τσιλίγκος ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Ρουκάς, Βαν ντε Γουίχε (πλάγιοι μπακ), Τανάγιας και Μπασδάνης (στόπερ) στην άμυνα, Μαλισσόβας και Κοτζαθανάσης αμυντικοί χαφ, ενώ οι Αντζούρης, Σφάκας και Κατής ήταν οι τρεις που κινούνταν πίσω από τον φορ Σιώμο.

Οι νικητές εκτός των δύο τερμάτων είχαν και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ πιο νωρίς, αφού μέχρι την επίτευξη του 1-0 είχαν καταγραφεί επτά αξιόλογες τελικές προσπάθειες. Πάντως στο 45’+1’ και λίγο πριν οι ομάδες πάνε στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Αντζούρης νίκησε τον Μουράβα με κεφαλιά, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει σε πανομοιότυπη φάση στο 37’.

Στο 54’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 για τον Πύρασο με τον Κατή, ενώ στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Απόλλωνας προσπάθησε για κάτι καλό, αλλά Καλαμίδας και Τσιουρής δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν με τον επιθυμητό τρόπο τις προσπάθειές τους.