noodles volos banner

Είχε την ψυχραιμία και το γύρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού, 2-4 τον Παγασητικό

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως ξεκίνησε κόντρα στον Παγασητικό Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως ξεκίνησε κόντρα στον Παγασητικό

Μπορεί να στράβωσε το ματς για τον Γ.Σ. Αλμυρού και να βρέθηκε να χάνει με 2-1 από τον Παγασητικό στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής  στην αρχή του δευτέρου μέρους, αλλά χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου όχι μόνο γύρισαν το παιχνίδι, αλλά νίκησαν με 2-4 τους Βολιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχτηκαν με τετράδα στην άμυνα τους Καψιώτη, Παυλίδη (πλάγιοι), Κυριάκο και Πλαβό (στόπερ), αμυντικοί μέσοι ήταν οι Θωμαΐδης και Κωτσιαρίδης, δεκάρι ο Νασιακόπουλος και στην επίθεση οι Κρανάς δεξιά, ο Ν. Βούλγαρης αριστερά και ο Κοντοβάς φορ. Όταν μπήκε ο Φαράντος στον αγώνα στο 46’ στη θέση του Παυλίδη, έπαιξε αυτός δεξί μπακ και πήγε ο Καψιώτης από την άλλη πλευρά, ενώ εσωτερική αλλαγή είχαμε με την είσοδο Τσόγκα στη θέση του Νασιακόπουλου στο 70’. Συγκεκριμένα ο Τσόγκας αποτελούσε δίδυμο στους κόφτες με τον Θωμαΐδη και ο Κωτσιαρίδης έπαιξε ως επιτελικός. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας άλλαξε και τρίτη θέση στο ματς στο 80’. Τότε πέρασε στον αγώνα ο Δημουλάς, που έπαιξε αμυντικός μέσος δίπλα στον Θωμαΐδη, ο Τσόγκας πήγε μπροστά τους και έξω αριστερά ο Κωτσιαρίδης.

Στο 19’ ο Μυλωνάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάιος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 και ο ίδιος παίκτης μετά το 1-1 με πλασέ του Κρανά στο 33’, ήταν αυτός που σημείωσε το 2-1, με τον Χαλάτση να του δίνει έτοιμο γκολ, αφού μπλόκαρε αρχικά, αλλά έχασε την μπάλα από τα χέρια του. Ωστόσο, η αντίδραση του Γ.Σ. Αλμυρού ήταν υποδειγματική, αφού ισοφάρισε αμέσως μετά τη συνεργασία Κοντοβά-Κρανά και εκτέλεση του δεύτερου. Το σκορ λοιπόν έγινε 2-2, για να ακολουθήσει το γκολ του Κωτσιαρίδη με σουτ έξω από την περιοχή, με τον μέσο του Γ.Σ. Αλμυρού να ξεκινά την προσπάθειά του από το κέντρο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοντοβάς, που πήρε την μπάλα μετά από απόκρουση αμυντικών σε σουτ του Κρανά και σκόραρε, γράφοντας το τελικό 2-4.

Θεοδώρου: «Δεν είμαστε ούτε στο 60%»

Σε δήλωση που έκανε ο προπονητής του Μαγνησιακού, κ. Θεοδώρου στο magnesiasports, είπε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας, καθώς οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, αλλά και γιατί παίξαμε σε πλαστικό γήπεδο. Έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν ο αντίπαλος προηγήθηκε δυο φορές. Το σημαντικό ωστόσο είναι ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα, που έμεινε ψύχραιμη, έβγαλε φάσεις και γύρισε το παιχνίδι άνετα και γρήγορα. Είναι καλό ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμη, καθώς η ομάδα είναι στο 60% από πλευράς ετοιμότητας. Το πρωτάθλημα γενικότερα θα έχει εκπλήξεις, γιατί όλες οι ομάδες θα παλεύουν».

11pagasitikos

Ο Παγασητικός, όπως παρατάχτηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

 

 

Last modified onSunday, 25 September 2016 01:08