noodles volos banner

Νικήτρια η γηπεδούχος ΑΕΔ κόντρα στην Αγία Παρασκευή (1-0)

Η Α.Ε. Διμηνίου, με τέρμα του Ζαρίφη στο 50’ έκαμψε την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής (1-0), στο Δημοτικό Γήπεδο του Διμηνίου και μπήκε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, κοιτώντας με αισιοδοξία τη συνέχεια – Δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει είχε η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη, που επικεντρώνεται στα επόμενα ματς.

Για τους γηπεδούχους της ΑΕΔ, ο Θωμάς Μακρής παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1, με τον Κουτσιρίμπα τερματοφύλακα, αριστερά στην άμυνα τον Καλαμίδα, δεξιά τον Παπαεμμανουηλίδη και στόπερ τους Παπαΐωάννου και Λουμπάρδο. Στους κόφτες αγωνίστηκαν οι Ζαρίφης και Χατζησταμάτης, μπροστά τους ως «δεκάρι» επιλέχθηκε ο Χαντζής, ενώ ακραία χαφ ήταν οι Μπάρδας και Γεωργιάδης, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Πετρόπουλος.

Για τους φιλοξενούμενους της Αγίας Παρασκευής, ο Στέλιος Μαλακασιώτης επέλεξε ένα 4-3-3, με τον Μαλλιαρό κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Κούκιο, αριστερό τον Κλώθο και σέντερ μπακ τους Χατζημητροφάνη και Σιγάλα. Ο Καψάλης ήταν το καθαρό αμυντικό χαφ, με τα δύο «οχτάρια» μπροστά του να είναι οι Κόφφας και Παπακώστας. Στα άκρα επιλέχθηκαν οι Καραγιάννης και Παπουτσής, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, με την «αιχμή του δόρατος» να είναι ο Κοπάνας.

Το πρώτο μέρος κύλησε δίχως κάτι το αξιοσημείωτο, με το Διμήνι να έχει την ελαφρά υπεροχή, δίχως όμως να δημιουργεί τις φάσεις για κάποιο τέρμα. Από την άλλη, η Αγία Παρασκευή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, κρατώντας εύκολα το «μηδέν», πράγμα το οποίο έθετε από την αρχή του παιχνιδιού ως στόχο ο κ. Μαλακασιώτης.

Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 50’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη και προβολή του αμυντικού μέσου Ζαρίφη. Από ‘κει και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Η σημαντικότερη στιγμή του τελευταίου μισαώρου της αναμέτρησης ήρθε στο 75’ για την Αγ. Παρασκευή, όταν ο Κοπάνας βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσιρίμπα, με το πλασέ του να απομακρύνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Τελικό σκορ 1-0 υπέρ της ΑΕΔ, που σήμερα συμπληρώνει ένα μήνα από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και κοιτά με περισσότερη αυτοπεποίθηση τη συνέχεια του πολύ απαιτητικού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Last modified onSaturday, 24 September 2016 21:23