noodles volos banner

Θ. Στάμος: "Χρίζω φαβορί τον Γ.Σ. Αλμυρού"!

Στον Σπορτ Φμ 89.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πυράσου Θοδωρής Στάμος με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής. Αίσθηση έκανε η δήλωσή του ότι ο Πύρασος πάει μεν για την πρώτη θέση, ξεκάθαρο φαβορί δε είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού.

Αναλυτικά ο κ. Στάμος μίλησε για:

Την πτώση στην Α’ Τοπική:

«Είναι στενάχωρο για μας, αλλά πέσαμε στην άτυχη συγκυρία να πέφτουν πέρσι οκτώ ομάδες. Ξέρετε όλοι τι έγινε στο περσινό πρωτάθλημα και πέσαμε. Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά».

Το αν είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Πύρασος:

«Μοιραία αυτό συμβαίνει, όταν πέφτεις από μία παραπάνω κατηγορία και καταφέρνεις και κρατάς έναν κορμό, όπως κάναμε εμείς. Φυσικά, αφήσαμε ν’ ανοίξουν τα φτερά τους και κάποια παιδιά που διέπρεψαν πέρσι. Μακάρι να πάνε και παραπάνω. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, γιατί τίμησαν τη φανέλα της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Από κει και πέρα σταθεροί τον δρόμο που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια, επιλέξαμε κάποια παιδιά, τα οποία ξεχώρισαν πέρσι στο Τοπικό και έχουμε κάνει μία ομάδα νεανική και φέτος με ανανέωση σε μεγάλο βαθμό. Παρόλ’ αυτά η θέση είναι η πρώτη θέση, αλλά δεν είμαστε το ξεκάθαρο φαβορί. Θα χρίσω ως φαβορί την ομάδα του Αλμυρού, διότι έχει κάνει κινήσεις άλλου επιπέδου και μεταγραφές παικτών εκτός της περιοχής μας. Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Είμαστε γνώστες του τι μας περιμένει και της κατηγορίας. Τα παιδιά που πήραμε είναι από το Τοπικό. Εξάλλου το scouting που κάνουμε εκεί ήταν και εκεί θα συνεχίσει να είναι. Ο Πύρασος δεν μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν με ανησυχεί».

Το γεγονός ότι όλες οι κινήσεις του Πυράσου και τα προηγούμενα χρόνια και φέτος γίνονται πολύ γρήγορα:

«Όταν τελειώνει μία χρονιά, όλοι νομίζουν ότι έρχονται διακοπές. Αυτό ισχύει μόνο για τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση διακοπές κάνει την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας. Οριστικοποιούμε ποιος είναι προπονητής και μετά φροντίζουμε το ρόστερ και κινούμαστε άμεσα. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε κάτι. Η διοίκηση είναι αυτή που είναι, ο προπονητής αυτός που είναι, έχουμε τους στόχους μας και προχωράμε. Ξεκουραζόμαστε στη διάρκεια της προετοιμασίας».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα γίνει σε έναν όμιλο:

«Τώρα θα γίνει πρωτάθλημα. Τα προηγούμενα χρόνια το επίπεδο ήταν απογοητευτικό, καθώς παρακολούθησα κάποια παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι η Μαγνησία δεν έβγαλε πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική».  

Για τη στήριξη προς την ομάδα:

«Διανύουμε μία εποχή, κατά την οποία ο κόσμος είναι φορτωμένος με προβλήματα και μερικές φορές εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, επειδή έχουμε αγάπη και μεράκι, το ξεχνάμε. Οι επαγγελματίες της περιοχής με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στην αγορά βοήθησαν όσο μπορούσαν. Αν υπάρχει ένα μικρό παράπονο είναι από τον κόσμο, καθώς θα μπορούσε να ‘ρθει περισσότερος. Τώρα κάποιοι φίλαθλοι μου λένε ότι στο Τοπικό θα έχουμε περισσότερο κόσμο. Μακάρι να το δούμε αυτό. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, το οποίο θα βοηθήσει να ‘ρθει κόσμος.  Ο Πύρασος έχει καλομάθει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Θα το παλέψουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα γίνει ταμείο στο τέλος. Σίγουρα ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, δεν πάμε για μία καλή πορεία. Δεν υπάρχει αυτό. Να ευχηθώ σε όλους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, μία καλή χρονιά με υγεία, η αντιπαλότητα να υπάρχει μόνο στα 90 λεπτά στο γήπεδο και η καλύτερη ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».