noodles volos banner

Προετοιμάζεται ενόψει Σκοπέλου ο Ηρακλής, ανακοίνωσε Τρελόπουλο

Την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 1 μ.μ. ο περσινός πρωταθλητής Ηρακλής Βόλου ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Α’ ΕΠΣΘ, κόντρα στην Σκόπελο εκτός έδρας – Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία, απέκτησε τον φοιτητή Τρελόπουλο.

Η ομάδα του Κώστα Μπαντά υπενθυμίζουμε πως ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα της ΕΠΣΘ, αγωνιζόμενη κόντρα στη Νίκη πριν από αρκετό καιρό, στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ Μαγνησίας. Παράλληλα, δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, την περασμένη εβδομάδα, περνώντας άνευ αγώνος στην επόμενη φάση, έχοντας πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο μοναδικός απών για τους κυανόλευκους από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα είναι ο Βούλγαρης, που είναι τραυματίας από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με την ομάδα να τον στερείται για μικρό χρονικό διάστημα ακόμα, καθώς βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας. Το κενό, παρ’ όλα αυτά, έρχεται να αναπληρώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Τρελόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έρχεται ως φοιτητής στο Βόλο, μπορεί να αγωνιστεί στα αμυντικά χαφ, αλλά και στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής και έπαιξε πέρσι στη Νίκη Άξου Γιαννιτσών. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές, με τον παίκτη να έχει πραγματοποιήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με την παλιά του ομάδα και να έρχεται στον Ηρακλή, όντας 100% έτοιμος να προσφέρει. Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν δεδομένο, πως θα βρίσκεται και στην πρώτη αποστολή της χρονιάς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σκόπελο την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τον Ηρακλή Βόλου:

«Άλλη μια μεταγραφή για τον Ηρακλή Βόλου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Τρελόπουλος από τη Νίκη Άξου Γιαννιτσών. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Last modified onThursday, 22 September 2016 14:12