noodles volos banner

Βαρύ το κλίμα στον Πρωτεσίλαο, ενόψει πρεμιέρας

Πηγή φωτογραφίας: almyros.gr Πηγή φωτογραφίας: almyros.gr

Το Σάββατο που έρχεται, ο Πρωτεσίλαος αντιμετωπίζει τον Σαρακηνό στο βοηθητικό του ΕΑΚ, στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, με τον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Ανδρωνά, να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, με τα δεύτερα να προκαλούνται κυρίως από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου, Μιχάλη Σιαμανίκου.

Ο προπονητής της ομάδας του Πτελεού προχώρησε σε δηλώσεις στο magnesiasports, σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και την όλη κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, ύστερα από το τραγικό αυτό συμβάν.

Αναλυτικά:

«Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο. Μετά τον χαμό του προέδρου μας, οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ «πεσμένοι» ψυχολογικά. Οι περισσότεροι τον είχαν ως πατέρα τους και αυτός ο αιφνίδιος χαμός του, τους στοίχισε. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ γύρω από τον ψυχολογικό τομέα, θα κάνω ό,τι μπορώ, προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι το Σάββατο.

Πέρα από το παραπάνω, υπάρχουν και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Υπενθυμίζω πως η ομάδα μου έχασε μία εβδομάδα προπονήσεων και δεν έπαιξε τον αγώνα της για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ. Επίσης, είναι αμφίβολοι για τον μεθαυριανό αγώνα οι Σιαμανίκος, Ξηρομερίσιος, Παναγιώτου και Μιχόπουλος, που ενδέχεται να απουσιάσουν, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Σίγουρα, η αποστολή μας είναι δύσκολη και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Να ευχηθώ, τέλος, καλό πρωτάθλημα στις ομάδες, τους προπονητές και τους παράγοντες. Να καταλάβουμε όλοι πως το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και προέχει η υγεία».