noodles volos banner

Πρωτοποριακή ενέργεια του ΑΟ Σκιάθου

Σε μία πρωτοποριακή ενέργεια προχωρά ο ΑΟ Σκιάθου, καθώς στο νέο banner της ομάδας, όπου εκεί θα γίνονται οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αγωνιστικής στο στάδιο του νησιού, δε θα αναγράφονται χορηγοί, παρά την ανάγκη εσόδων, αλλά μηνύματα για την ανακύκλωση και τη ζωοφιλία. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Για κάθε ομάδα και κυρίως ερασιτεχνική πρωτεύων στόχος είναι τα οικονομικά έσοδα για να μπορεί να αντεπεξέλθει κατά την αγωνιστική περίοδο στη συντήρηση των χώρων και κυρίως στις μετακινήσεις της ομάδας (τετραπλάσια τα έξοδα του ΑΟ Σκιάθου σε σχέση με τα άλλα σωματεία).

Από την άλλη στόχος του ΑΟ Σκιάθου είναι να υποστηρίξει και τις νεότερες δομές, όπως τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου αλλά και τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα.

Κάποιος θα περίμενε ως φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω το νέο banner της ομάδας (όπου εκεί θα γίνονται οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αγωνιστικής) να είναι γεμάτο με χορηγούς.

Το αντίθετο μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας επενδύοντας στο μέλλον έχουν για χορηγούς την ίδια τη ζωή... την ανακύκλωση αλλά και τη ζωοφιλία.

Τα χρήματα, λένε οι άνθρωποι του ΔΣ, θα βρεθούν δύσκολα, αλλά θα βρεθούν, εμείς όμως θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ...πως ο αθλητισμός δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο σε οικονομικά εισπρακτικά κίνητρα, αλλά και σε μηνύματα, όπως το περιβάλλον και η προστασία των ζώων κυρίως στις μικρές ηλικίες.

Μήνυμα σπάνιο... για τοπική ερασιτεχνική ομάδα... Ευχόμαστε να την ακολουθήσουν και άλλοι…»

1ao skiathou

2ao skiathou