noodles volos banner

Θρηνεί η οικογένεια του Πρωτεσιλάου για τον Μ. Σιαμανίκο

Ο άτυχος Μιχάλης Σιαμανίκος στα δεξιά της φωτογραφίας σε περσινό αγώνα παλαιμάχων του Πρωτεσιλάου Ο άτυχος Μιχάλης Σιαμανίκος στα δεξιά της φωτογραφίας σε περσινό αγώνα παλαιμάχων του Πρωτεσιλάου

Έφυγε την Τρίτη (13/9) από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Πρωτεσιλάου Μιχάλης Σιαμανίκος από τις αναθυμιάσεις υπόγειας δεξαμενής λαδιού στο ελαιοτριβείο που διατηρούσε στον Πτελεό. Το σοκ είναι μεγάλο για όλη την ομάδα του Πρωτεσιλάου, αφού εκτός του ότι ο εκλιπών ήταν ο άνθρωπος που αποτελούσε για χρόνια τον βασικό υποστηρικτή της ομάδας, οι δύο του γιοι, Βασίλης και Δημήτρης Σιαμανίκος, οι οποίοι σώθηκαν την τελευταία στιγμή στο χθεσινό δυστύχημα, είναι παίκτες του Πρωτεσιλάου. Η κηδεία του άτυχου 65χρονου θα γίνει σήμερα στις 18.00 στην εκκλησία του Πτελεού.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Σιαμανίκου απευθύνουν ο προπονητής του Πρωτεσιλάου Μιχάλης Ανδρωνάς και όλοι οι ποδοσφαιριστές, που θα σταθούν με κάθε τρόπο δίπλα της, προκειμένου να της δώσουν δύναμη και κουράγιο.

Στη σελίδα της ομάδας στο facebook αναρτήθηκε το εξής συγκινητικό μήνυμα:

«Μπορεί να άδειασε η θέση στο Δ.Σ, στην κερκίδα, παντού παρών, όποτε χρειάστηκε ...θα έχεις πάντα θέση στην καρδιά μας! Σε ευχαριστούμε Μιχάλη Σιαμανίκο για όλα όσα πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια στον Πρωτεσίλαο!»

Last modified onWednesday, 14 September 2016 12:18