noodles volos banner

“Κολλάει” του Συνοδινού στη Σκόπελο

Δύσκολη χαρακτηρίζεται από τους κύκλους της ομάδας η μετακόμιση του Ηλία Συνοδινού στη Σκόπελο, περίπτωση που πρώτο το magnesiasports σας είχε ενημερώσει – Συζητά και με άλλους προπονητές η διοίκηση, πιθανό να παραμείνει ως πρώτος ο Καριοφύλης.

Ο Ηλίας Συνοδινός, ο οποίος είναι πατέρας του ποδοσφαιριστή Συνοδινού που αγωνίζεται στον Α.Ο Σκοπέλου, μένει μόνιμα στην Αθήνα, με τον έμπειρο τεχνικό να σκέφτεται ακόμα την οριστική μετακόμισή του στο νησί, προκειμένου να αναλάβει και την ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως και να 'χει, ο χρόνος πιέζει, με τους αρμόδιους του συλλόγου να “κοιτούν” κι άλλες λύσεις, σε περίπτωση που “κολλήσει” οριστικά το θέμα Συνοδινού. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας κυλά δύσκολα, με τους περισσότερους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να εργάζονται και να μην μπορούν να παρευρίσκονται στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καριοφύλη, κάτι που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δύσκολη αρχή, λοιπόν, αναμένεται για τους νησιώτες, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην “πρεμιέρα” της πολύ απαιτητικής φέτος, Α' ΕΠΣΘ.

Last modified onFriday, 09 September 2016 19:30