noodles volos banner

Νικητής στο πρώτο φιλικό ο Πηλέας

Ο Πηλέας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι κατά το καλοκαίρι που διανύουμε, επιβλήθηκε την Τετάρτη της Δόξας Αρμενίου με 0-1 εκτός έδρας, με τον Στέργιο Σιαμέτη να μένει ικανοποιημένος.

Ο αγώνας ήταν καλός, παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, με τις φάσεις για γκολ να είναι πολλές και τον ρυθμό να είναι γρήγορο. Θα πρέπει να συνυπολογίζονται στην καλή εικόνα της ομάδας της Νέας Ιωνίας, οι σημαντικές απουσίες των Δημόπουλου, Τσακίρη, Αγγελή, Καζάκη και Δεδούση, ποδοσφαιριστών που αποτελούν σημαντικότατες μονάδες για το ρόστερ του Πηλέα.

Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 89', με σκόρερ τον Μπραχιμάι, ο οποίος εκμετελλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της ομάδας της δεύτερης τοπικής κατηγορίας Λάρισας.

 Τελικό σκορ 0-1, με τον κ. Σιαμέτη να λαμβάνει θετικά μηνύματα από τους ποδοσφαιριστές του και να στρέφεται εκ νέου στην προετοιμασία της ομάδας.

 ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Στύλλας, Αλβανόπουλος, Μπεφάνης, Βαρσαμάς, Βαϊτσης, Τσιάμος, Θάνος, Μπραχιμάι, Χισάι, Μπαρμπαγεωργόπουλος

 Αγωνίστηκαν επίσης οι Γιώργος Ματζανάς και δύο ακόμα νεαροί παίκτες, που είναι υπό δοκιμή.

Last modified onFriday, 02 September 2016 11:17