noodles volos banner

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΔ, που “έκλεισε” Καψιώτη

Μια εβδομάδα προετοιμασίας συμπλήρωσε σήμερα η ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου, υπό τις οδηγίες του Θωμά Μακρή – Σημαντική ενίσχυση με Γιάννη Καψιώτη, που συμφώνησε με την ομάδα και προπονήθηκε σήμερα.

Οι προπονήσεις των κιτρινόμαυρων λαμβάνουν όλες χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Διμηνίου, το οποίο ύστερα από ορισμένες εργασίες, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με τις αρχές του καλοκαιριού. Πάντως, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν είναι 100% έτοιμος, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προσπάθουν να τον βελτιώσουν εντός των επόμενων ημερών.

Η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στις προπονήσεις είναι άκρως ικανοποιητική, με το ρόστερ, πάντως, να θέλει σίγουρα 3-4 ακόμα προσθήκες. Την δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΔ δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές, με τον τεχνικό της ομάδας, Θωμά Μακρή να ευελπιστεί πως μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο αριθμός των παικτών του θα ξεπερνά τους είκοσι.

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, οι Διμηνιώτες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο τον Εθνικό Βόλου, με την ώρα και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα να μην έχουν καθοριστεί ακόμα. “Κλεισμένο” φιλικό, επίσης, πρέπει να θεωρείται εκείνο στις 7 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, εκτός έδρας.

Στόχος της ομάδας είναι, αρχικά, η διαμόρφωση του ρόστερ, καθώς τον Ιούνιο το Διμήνι είχε στη διάθεσή του μόλις ένα δελτίο, εκείνο του Δημήτρη Στρούγγη. Όταν το έμψυχο δυναμικό ολοκληρωθεί, τότε, ενδέχεται να καθοριστούν και οι στόχοι της ομάδας στην Α' ΕΠΣΘ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εκτιμούν πως το σύνολο που θα παρουσιάσουν, θα είναι αξιόλογο.

Παίκτης της Α.Ε. Διμηνίου ο Καψιώτης

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι, μετά τον δανεισμό του Παπαϊωάννου από τον Ολυμπιακό Βόλου, συμφώνησαν με τον δεξιό οπισθοφύλακα, Γιάννη Καψιώτη. Ο 21χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει περάσει από Ολυμπιακό Βόλου, Πύρασο και Επισκοπή (πέρσι είχε 28 συμμετοχές στη Γ' Εθνική παίζοντας από ένα εξάμηνο σε Αγχιαλίτες και Ρεθυμνιώτες), συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Διμηνίου και αμέσως ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Last modified onSaturday, 03 September 2016 14:55