noodles volos banner

Ήττα με 1-2 από τον ΑΟΚ για τον ελλιπή ΓΣ Αλμυρού

Για μία ακόμη φορά αναγκάστηκε να αγωνιστεί ελλιπέστατος ο ΓΣ Αλμυρού σε φιλικό αγώνα και ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα του από τον ΑΟ Καρδίτσας, που χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες.

Ο Κώστας Σταματίου είχε όλους κι όλους δώδεκα παίκτες διαθέσιμους και βάσει αυτού του γεγονότος και πως οι ίδιοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί με απανωτά φιλικά και με μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ο έμπειρος προπονητής μόνο θετικά συμπεράσματα έβγαλε. Σ’ αυτό συνετέλεσε το πολύ καλό πρώτο μέρος, κατά το οποίο οι Αλμυριώτες προηγήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ του νεαρού φορ Λιόλιου (φωτό) μετά από συνεργασία Κοντοβά-Τσόγκα και μπαλιά πάρε-βάλε του δεύτερου στο 37’, αλλά και το γεγονός ότι τα δύο τέρματα των φιλοξενουμένων στην επανάληψη ήταν το μεν πρώτο δώρο και το δε δεύτερο κλασική περίπτωση οφσάιντ. Συγκεκριμένα ο Καραγιώργος ισοφάρισε κρεμώντας με γκολ για χάι λάιτ τον Χαλάτση, που έκανε κακή εκτίμηση, με πολύ μακρινή λόμπα, ενώ στο 1-2 σταμάτησε όλη η άμυνα του Γυμναστικού για οφθαλμοφανές οφσάιντ, όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, που δε δόθηκε.

Οι πολλές ελλείψεις ανάγκασαν τον Κώστα Σταματίου να αναβάλει το φιλικό της επόμενης Τετάρτης με την Ακρόπολη, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι και πολύ επιβαρυμένοι. Παρήγορο είναι πως μπήκαν σε ένα πρόγραμμα Π. Βούλγαρης και Φαράντος και δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο, ενώ ο Νίκος Βούλγαρης επανέρχεται από βδομάδα μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Πάντως, η ατυχία ξαναχτύπησε τους κυανόλευκους, αφού ο Επίσκοπος στο χθεσινό φιλικό υπέστη διάστρεμμα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Τσέργας, Πλαβός, Κυργιάκος, Επίσκοπος (λ. τρ. 32’ Νικηφοράκης), Τσιάτσιος, Θωμαΐδης, Τσόγκας, Κρανάς, Κοντοβάς, Λιόλιος