noodles volos banner

Ήττα με 1-4 από τα Φάρσαλα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Όσο έπαιζε με τους βασικούς, δηλαδή για το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, ήταν ανταγωνιστικός ο Γ.Σ. Αλμυρού απέναντι στον ισχυρότατο Γ.Σ. Φαρσάλων στο φιλικό που έγινε χθες στο στάδιο Αθ. Ραγάζος και στο οποίο η ομάδα του Κώστα Σταματίου ηττήθηκε με 1-4.

 Όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος, όταν και έγιναν αλλαγές από τους γηπεδούχους, που λόγω αρκετών απουσιών αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν για μια ακόμη φορά φοιτητές, όπως οι Τιμπλαλέξης και Μπένος, και παίκτες που δεν ανήκουν στο δυναμικό τους, όπως ο Νικηφοράκης και ο Ρέβης (έφυγε για την Ξάνθη, για να διαπραγματευτεί με την ομάδα που αγωνιζόταν και πέρσι).

Σίγουρα αυτή είναι μία δυσάρεστη κατάσταση, που θα φανεί και στο επόμενο εντός έδρας φιλικό το Σάββατο με τον Α.Ο. Καρδίτσας πάλι στον Αλμυρό, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα λείψει ο Ν. Βούλγαρης, που στο 25’ του χθεσινού ματς τραυματίστηκε στον ώμο από πτώση μετά από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αυτό που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι η θετική εικόνα του πρώτου μέρους, ενώ στην επανάληψη επήλθε η κατάρρευση. Ο Αχιλλέας σκόραρε με τους Παλάσκα, Νεμπεγλέρα και δύο φορές με τον Σβέρκουλη , ενώ ο Γ.Σ. Αλμυρού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Κοντοβά (φωτό) προσωρινά σε 1-3.

Χθες απουσίαζαν οι Θωμαΐδης, Επίσκοπος, Αραμπατζής, Π. Βούλγαρης (υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει σε 15 μέρες λόγω προβλήματος στην πελματιαία περιοχή), Φαράντος (επίσης τραυματίας), ενώ το μεγάλο κέρδος ήταν η παρθενική συμμετοχή του Τσέργα, που έδειξε καλά στοιχεία και ικανοποίησε με την απόδοσή του.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Τσέργας, Κυργιάκος, Πλαβός, Παυλίδης (60’ Νικηφοράκης), Τσόγκας, Τσιάτσιος, Ρέβης, Κρανάς, Ν. Βούλγαρης (25’ λ. τρ. Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς. Στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε και ο Μπένος.