noodles volos banner

Επιβλήθηκε 1-3 της Αγίας Άννας ο Άρης Μ.

Με 1-3 επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Olimpico ο Άρης Μελισσατίκων της Αγίας Άννας, η οποία έχασε δύο πέναλτι.

Στο 2’ και στο 12’ η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τον Μερμύγγη με προσπάθεια μέσα από τη μικρή περιοχή και τον Ίμπρα με πλασέ, για να μειώσει ο Αντωνίου στο 25’ γα την Αγία Άννα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βλαχόπουλος στο 78’ με πλασέ. Τα δύο χαμένα πέναλτι για την Αγία Άννα εκτελέστηκαν από τους Φιλατζικιώτη και Σκοπό.

ΑΡΗΣ Μ.: Κουρίτας, Τσίρος, Γούτσιος, Γκάγκας, Γκοτζόπουλος, Παλάντζας, Αποστολίδης, Θοεδοσιάδης, Ίμπρα, Νούσιας, Μερμύγγης

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Στεργιόπουλος, Δημόπουλος, Θεοδώρου, Βλαχόπουλος, Χαυδατούρης, Λάμπρος, Βασιλούλης, Καρακάσης, Διαμαντής

Γ. Ακτσιαλής: «Ο Άρης έχει πολλές δυνατότητες»

Σε δήλωσή του στο magnesiasports ο τεχνικός του Άρη Μελισσατίκων, Γιάννης Ακτσιαλής, τόνισε:  «Ήταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Είχαμε προβλήματα στην αμυντική μας λειτουργία, ωστόσο ανά διαστήματα βγάλαμε ωραίες φάσεις στο επιθετικό μας κομμάτι. Είναι λογικό για την εποχή να παρουσιάζουμε προβλήματα, γιατί δίνουμε έμφαση στη φυσική κατάσταση και οι παίκτες είναι κουρασμένοι, ενώ είμαστε και νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο για να δέσουμε. Ο Άρης έχει πολλές δυνατότητες και θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην Αγία Άννα εύχομαι καλή δύναμη και ειδικά στον φίλο μου Νίκο Αθανασιάδη».