noodles volos banner

«Πρώτη» με αισιοδοξία για τον Πηλέα (photos)

Μπορεί η νέα σεζόν να βρίσκει τον Πηλέα στη Β’ ΕΠΣΘ μετά τον υποβιβασμό του, αλλά αυτό μόνο απογοήτευση δε δημιουργεί στους ανθρώπους της ομάδας. Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία λόγω της ισχυρής διοίκησης που απέκτησε ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας, η οποία έχει ήδη δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, αφού με δικά της έξοδα έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται εργασίες στο ΕΤΒΑ, που θα είναι η έδρα του Πηλέα και εκεί που θα γίνει η προετοιμασία, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αποδυτήρια.

Το θετικό κλίμα αποτυπώθηκε και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα (22/8) το απόγευμα, πριν από την οποία τελέστηκε ο αγιασμός. Το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Καρακουλάκης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Πολίτης, Ρίζος και Καρατζιόλης, καθώς και ο βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπως και ο πατέρας του Μιχάλης Μεϊκόπουλος, που θα προσφέρει ως γιατρός κάθε είδους βοήθεια στον τομέα του.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο γενικός αρχηγός Ηλίας Ματθαίου, επισημαίνοντάς τους τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι, τονίζοντας ότι η ομάδα λειτουργήσει σε τελείως διαφορετικά πλαίσια και συμπλήρωσε ότι τα αποτελέσματα δε θα είναι αυτοσκοπός για τον Πηλέα, αλλά στόχος είναι να το ευχαριστηθούν όλοι, να είναι μια παρέα και να έχουν μια ωραία χρονιά.

Οι παίκτες

Να τονιστεί ότι στην πρώτη του Πηλέα ήταν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φηύγας Κώστας, Καζάκης Ευριπίδης, Βαρσαμάς Γιάννης, Δεδούσης Μάριος, Ματθαίου Μανώλης, Αλβανόπουλος Στράτος, Χύσι Γιώργος, Καναράς Γιάννης, Αντζούρης Αποστόλης, Βαΐτσης Παναγιώτης, Τσιάμος Χρήστος, Ζουλέγκου Έλβις, Μακρής Νίκος, Θάνος Θωμάς, Παγώνης Κωνσταντίνος, Μπραχιμάι Παναγιώτης, Στύλλας Γιάννης, Ρέππας Κώστας, Μπαρμπαγεωργόπουλος Περικλής, Μπρισμπέος Δημήτρης, Αναστασόπουλος Χρήστος, Μπεφάνης Παναγιώτης, Τσακίρης Κώστας.

 

*Δείτε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον αγιασμό και την πρώτη του Πηλέα...

1pileas

10pileas

11pileas

12pileas

13pileas

14pileas

15pileas

16pileas

17pileas

18pileas

19pileas