noodles volos banner

Φιλική νίκη της Ακρόπολης, 2-3 τον Διαγόρα

Ενδιαφέρον φιλικό ματς έγινε στο Στεφανοβίκειο σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στο τοπικό Διαγόρα και την Ακρόπολη. Νικήτρια ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα του Β. Τάχου με σκορ 2-3, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ χάρη στα τέρματα στο 15’ του Γάρου και στο 59’ του Λουφόπουλου.

Οι Σεκλιώτες ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τον Παγώνη στο 35’ με πλασέ κάτω από τα πόδια του Ξανθά και τον Μιχάλη Τσουκάλη στο 67’ μετά από σέντρα του Πασσιά και πήραν τη νίκη γοήτρου στο 86’. Σ’ αυτό το λεπτό με τρομερό βολέ στο παραθυράκι μετά τη σέντρα του Χρήστου Τσούτσα ο Τάσος Κολημήτρας σημείωσε ένα υπέροχο γκολ.

Να τονιστεί ότι από τους γηπεδούχους του Μιχάλη Βαγγόπουλου (φωτό) δεν αγωνίστηκαν οι Καλιακούδας, Γαλογαύρος, Καμπουρέλης, Πάσχος, Καρατζιώλης, Καπούλας και φυσικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Γιώργος Γκιαουράκης. 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Ξανθάς (46’ Βουραζέρης), Λουφόπουλος, Καραπλιάγκος Κ., Χολέβας, Πρασσάς, Καραπλιάγκος Σ., Καραμανλής, Γιώργης (46’ Ντόντος), Κάρρος, Κουβελάς, Γάρος.

Μετά το 60’ αγωνίστηκαν και οι Σιαμέτης, Μπόλκας, Ντάφος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ: Στούκας, Ν. Αξιώτης (60’ Μ. Τσούτσας), Πασσιάς, Τ. Τσούτσας, Χάνος, Κολημήτρας Κ., Τσουκάλης, Τ. Κολημήτρας, ΜΙχολίτσης (80’ Χ. Τσούτσας), Αξιώτης Στ. (70’ υπό δοκιμή), Παγώνης (46’ Μόσιος)