noodles volos banner

Με πολλές ελλείψεις η "πρώτη" της Σκοπέλου

Με 15 ποδοσφαιριστές παρόντες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Σκοπέλου, που ουσιαστικά αποτελεί την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν στην Α' ΕΠΣΘ.

Οι απουσίες, φυσικά, οφείλονται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών ποδοσφαιριστών, πράγμα διόλου ανησυχητικό, καθώς μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό και ανθρώπους που παράλληλα με το ποδόσφαιρο εργάζονται για τα προς το ζην τους.

Το θετικό για τους "νησιώτες" ήταν πως παρευρέθησαν όλες οι μεταγραφές της ομάδας, πλην του Χονδρού. Επιπρόσθετα, δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα αγιασμός, με την ημερομηνία της τελετής να γνωστοποιείται την επόμενη εβδομάδα, όταν θα υπάρχει "απαρτία", όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Να υπενθυμίσουμε πως οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή, με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Χρυσάνθη, να είναι σε διαπραγματεύσεις με κάποιους τεχνικούς. Η ανακοίνωση πρόσληψής του θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε, υπεύθυνος για τις προπονήσεις είναι ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Δημήτρης Καριοφύλης.

Last modified onThursday, 18 August 2016 21:46