noodles volos banner

Όρεξη για δουλειά στον Πρωτεσίλαο

Στο Δημοτικό Γήπεδο του Πτελεού “χτίζεται” ο νέος Πρωτεσίλαος, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ανδρωνά – Αναλυτικά οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας.

Σε πολύ καλό ρυθμό και με όρεξη για δουλειά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Πτελεού, ενόψει της νέας σεζόν στην Α' ΕΠΣΘ. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του συλλόγου, η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στις καθημερινές προπονήσεις που πραγματοποιούνται είναι πολύ μεγάλη, παρά το γεγονός πως το κομμάτι της προετοιμασίας που διανύει η ομάδα αποτελεί αρκετά κουραστικό.

Οι διαφορές του φετινού ρόστερ, σε σχέση με το περσινό, δεν είναι πολλές με τρεις ποδοσφαιριστές να αποχωρούν και δύο να προστίθενται σε αυτό, μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, ήδη παρελθόν αποτελούν οι Χριστέλος και Κραβαρίτης, που συμφώνησαν με τον Αίαντα Σούρπης, και ο Σέρτζιο Μπαράκου, που ανήκει πλέον στη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Παράλληλα, δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του περσινού υλικού βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με την ομάδα, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους (Παναγιώτου, Τσιλαφάκης).

Όσον αφορά τις προσθήκες, οι Νικογιάννης από τους Αργοναύτες και Αλ. Αραπίτσας, που ήταν πέρσι στις Ράχες Φθιώτιδας, έχουν αποκτηθεί από την ομάδα του Μ. Ανδρωνά και προπονούνται κανονικά με το υπόλοιπο ρόστερ. Στις προπονήσεις συμμετέχουν, επίσης, ακόμα τρεις νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδέχεται να αποκτηθούν, με τα ονόματά τους να ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Την υφισταμένη στιγμή, ο Μιχάλης Ανδρωνάς με τους συνεργάτες του δίνουν ιδιαίτερη βάση στην ανάκτηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών τους, με τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις να ξεκινούν την εβδομάδα που έρχεται.

Αναλυτικά, το “καλεντάρι” των φιλικών παιχνιδιών του Πρωτεσίλαου:

17 Αυγούστου: Άθλος Αλμυρού (εντός)

20 Αυγούστου: Πύρασος Νέας Αγχιάλου (δεν έχει οριστεί η έδρα του αγώνα)

24 Αυγούστου: Στυλίδα (εκτός)

27 Αυγούστου: Δήμητρα Ευξεινούπολης (δεν έχει οριστεί η έδρα του αγώνα)

3 Σεπτεμβρίου: Αίας Σούρπης (δεν έχει οριστεί η έδρα του αγώνα)

 



Last modified onFriday, 12 August 2016 18:01