noodles volos banner

Αλλάζει επίπεδο ο Πηλέας με νέα διοίκηση-Τα ονόματα

Με γνωστούς επιχειρηματίες που είναι και παλιοί ποδοσφαιριστές του Πηλέα και με κάποιους παλιούς παράγοντες που συνεχίζουν, ο σύλλογος στοχεύει μετά την κακή χρονιά στην Α’ ΕΠΣΘ, από την οποία υποβιβάστηκε, χωρίς καν να το παλέψει, να αλλάξει επίπεδο και να κάνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στη δεύτερη τοπική κατηγορία.

Πολύτιμη σε όλες αυτές τις αλλαγές ήταν η συμβολή του Ηλία Ματθαίου, που φέτος σε ηλικία 40 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Να τονιστεί ότι προπονητής της νεοϊωνιώτικης ομάδας θα είναι ο Στέργιος Σιαμέτης, όπως είχε αναφέρει το magnesiasports εδώ και ένα μήνα.

Σε ό,τι αφορά το νέο Δ.Σ. του Πηλέα, είναι το εξής:

Πρόεδρος: Θόδωρος Καρακουλάκης

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος

Γραμματέας: Μπλούκας Κώστας

Ταμίας: Ματθαίου Ηλίας

Μέλη: Μπόκος Βασίλης, Αϊβαζόγλου Θεόφιλος, Πολίτης Νίκος, Ρίζος Γιάννης, Καρατζιόλης Τριαντάφυλλος.

Προπονητής: Σιαμέτης Στέργιος (προηγούμενες ομάδες: Διαγόρας Στεφ.-Άλλη Μεριά-Παγασητικός και παραμένει και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου).

Γενικός αρχηγός: Ηλίας Ματθαίου

Επιτροπή μεταγραφών: Σιαμέτης Στέργιος (6937044371), Ματθαίου Ηλίαας (6946332006)

Η προετοιμασία ξεκινά στις 22 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα στο γήπεδο ΕΤΒΑ, στο οποίο έγιναν εργασίες με έξοδα της ομάδας και ανάμεσα σ’ αυτές βελτιώσεις στ’ αποδυτήρια. Το συγκεκριμένο γήπεδο, που ήταν παροπλισμένο τα τελευταία χρόνια, θα είναι η έδρα του Πηλέα, που σκοπό έχει ν’ αναδείξει τα δικά του παιδιά και να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό ποδόσφαιρο.