noodles volos banner

Κ. Μπαντάς: «Όποιος πιστεύει στον εαυτό του δεν έχει θέμα»

Δηλώσεις έκανε στο magnesiasports στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή Βόλου για τη νέα σεζόν ο προπονητής Κώστας Μπαντάς, που είχε μία σημαντική καριέρα σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής και πλέον για πρώτη φορά θα καθίσει σε πάγκο ομάδας. Ο 40χρονος τεχνικός επισήμανε:

«Το πρώτο που θέλω να ευχηθώ είναι να ‘μαστε όλοι καλά και να ‘χουμε την υγεία μας. Οι στόχοι θεωρητικά είναι υψηλοί λόγω της πορείας της περσινής, αλλά καθορίζονται, εφόσον μονταριστεί η ομάδα και ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα καλό σύνολο και μία καλή ομάδα με τη σημασία της λέξης.

Υπάρχει ένα άγχος, επειδή βρίσκομαι για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας, καθώς τόσα χρόνια βρισκόμουν στη θέση του ποδοσφαιριστή και τώρα καλούμαι να κουμαντάρω αυτό που εγώ ήμουν. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια και του Θεού όλα θα πάνε καλά. Κάθε χρονιά είναι τελείως διαφορετική. Πέρσι ήταν πέρσι, φέτος είναι φέτος. Όποιος πιστεύει στον εαυτό του δεν έχει κανένα θέμα. Άγχος και πίεση πάντα υπάρχουν, αρκεί να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και να μην τα έχεις σε τέτοιο βαθμό, που να σε κάνει να μην μπορείς να αποδώσεις. Από κει και πέρα θεωρώ ότι σταδιακά θα φεύγει το άγχος.

Είναι θετικό ότι πολλά άτομα είναι κοντά στην ομάδα και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή, που έδειξαν εμπιστοσύνη σε μένα μετά από μία σεζόν που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος σ’ αυτό που επιθυμούν. Είναι καλό να είμαστε όλοι μαζί, γιατί μία ομάδα πρέπει να έχει παίκτες και διοίκηση ενωμένους».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές ο Κώστας Μπαντάς τόνισε: «Δύο-τρία παιδιά, ίσως και παραπάνω, θα έρθουν ακόμη. Χρειαζόμαστε σίγουρα ένα αριστερό και ένα δεξί χαφ».

Να σημειωθεί ότι συνεργάτης του Κώστα Μπαντά ως προπονητή τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Κωστίκης.

Χρ. Θαν.

 

Last modified onTuesday, 02 August 2016 02:37