noodles volos banner

Σούπερ μεταγραφή ποιότητας κι εμπειρίας για τον Άρη με Σπύρο Γκάγκα!

Ακόμη μία σούπερ μεταγραφή για τον Άρη Μελισσατίκων. Απέκτησε τον Σπύρο Γκάγκα, τον “αειθαλή” ποδοσφαιριστή που πέρυσι είχε σημαντική προσφορά στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή. Αγωνίστηκε σε 17 αγώνες, εκ των οποίων στους δεκαπέντε έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο, ενώ ήταν βασικός τόσο στο διπλό τελικό της Α' ΕΠΣΘ όσο και στους αγώνες μπαράζ που ακολούθησαν.

Για την αξία του δεν χρειάζονται συστάσεις, για έναν από τους λίγους παίκτες της Μαγνησίας που έπαιξαν με επιτυχία σε υψηλό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια με δεκάδες συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μπορεί να καλύψει θέσεις στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή και σίγουρα η μεταγραφή του αποτελεί επιτυχία της τεχνικής ηγεσίας-διοίκησης του συλλόγου των Μελισσατίκων. 
Μέχρι τώρα, ο Άρης έχει κινηθεί πολύ δυναμικά και πρωταγωνιστεί στο μεταγραφικό “παζάρι” καθώς όλες οι προσθήκες του αφορούν δοκιμασμένες λύσεις, έμπειρους κι αξιόπιστους παίκτες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι τρεις από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες είναι αριστεροπόδαροι. Τα κιτρινόμαυρα θα φορέσουν ο επιθετικός Σπύρος Νούσιας, ο μέσος Μιχάλης Αποστολίδης, ο μπακ/χαφ Στέφανος Στεργιόπουλος και ο μέσος Σπύρος Γκάγκας, ενώ έπεται συνέχεια με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού...

Φ.Γ.