noodles volos banner

Δεκαεννιά ανανεώσεις στον Διαγόρα!

Μία ανακοίνωση, δεκαεννιά ανανεώσεις για τον Διαγόρα! Η ομάδα του Στεφανοβικείου έκανε γνωστό πως συνεχίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ (το αξιόλογο υλικό που έφερε το σύλλογο στη 2η θέση του 2ου ομίλου) με εξαίρεση τον Ρενάτο και τον Τριχόπουλο (που πήγε στην Ακρόπολη).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "η διοίκηση ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών με το σύνολο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και διαπιστώθηκε ότι άπαντες οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν την παραμονή τους στο σύλλογο. Αφού εκτιμήθηκε και η σύμφωνη γνώμη του προπονητή αποφασίστηκε ότι στο ρόστερ της νέας χρονιάς θα συνεχίσουν οι τερματοφύλακες Βαγγέλης Βουραζέρης, Χρήστος Ξανθάς, Θόδωρος Κουτσιαρής καθώς επίσης και οι Αποστόλης Πρασσάς, Παναγιώτης Γαλογαύρος, Λάζαρος Καραμανλής, Δημήτρης Χολέβας, Μάριος Γκοντόλος, Δημήτρης Λουφόπουλος, Νίκος Καρατζιώλης, Κων/νος Καραπλιάγκος, Σπύρος Καραπλιάγκος, Βασίλης Κάρρος, Φώτης Γιώργης, Γιώργος Μπόλκας, Γιώργος Καπούλας, Βαλάντης Ντόντος, Δημήτρης Διπλάρης και Παναγιώτης Κουντούρης. Στους παραπάνω θα προστεθεί ο Βασίλης Σανίδας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε στην αγωνιστική δράση, οι Μανώλης Πάσχος κι Αλέξανδρος Κουβελάς που αποτελούν τις δύο εώς τώρα μεταγραφές και πιθανότατα δύο με τρεις ποδοσφαιριστές ακόμη.

Τέλος, εκφράστηκαν ευχαριστίες από τη διοίκηση του Διαγόρα στους παίκτες που δεν συνεχίζουν, στους "διοικούντες του Θησέα Αγριάς για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Ρενάτο στο δεύτερο μισό της περυσινής χρονιάς. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στο σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επίσης ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Κώστα Τριχόπουλο καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του".

Last modified onThursday, 21 July 2016 12:02