noodles volos banner

Όλες οι μεταγραφές στην Α' Τοπική

Πέρασε ένα εικοσαήμερο από την έναρξη των μεταγραφών και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη μέχρι την ολοκλήρωσή τους... Το magnesiasports κάνει μία σύνοψη των έως τώρα μεταγραφικών κινήσεων για τις ομάδες της Α' Τοπικής, τις οποίες έχετε όλες πληροφορηθεί ...από πρώτο χέρι στην ιστοσελίδα μας. Σημείωση: αναφερόμαστε σε μεταγραφές που οι ομάδες έχουν ανακοινώσει επισήμως είτε προφορικά είτε με ενημέρωση στις ιστοσελίδες τους.

Ο πρωταθλητής Ηρακλής ξεκίνησε τις μεταγραφές από το χώρο της μεσαίας γραμμής προσθέτοντας δύο έμπειρους κι αξιόλογους παίκτες: τον Κώστα Λιάρο που έπαιξε την τελευταία διετία στον Θησέα και τον Σάββα Μαυρίδη που ήταν στην ΑΕ Διμηνίου. Ο ΓΣ Αλμυρού κάλυψε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα με τον Σπύρο Χαλάτση ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο ύστερα από δύο χρόνια στη Γ' Εθνική. Μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Πυράσου που είναι μέχρι τώρα, η ομάδα με τις περισσότερες ανακοινώσεις μεταγραφών. Σχεδόν όλες αφορούν ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί ξανά στους “κυανόλευκους”. Νέα πρόσωπα για το σύνολο του Αρσένου ο μέσος Αποστόλης Τανάγιας (από Σαρακηνό), ο δεξιός οπισθοφύλακας Φίλιππος Ρουκάς (από Σαρακηνό), ο μέσος Χάρης Μπούτλας (από Αγχίαλο), ο κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Μπούτλας (από Αγχίαλο), ο πλάγιος χαφ Νίκος Φούκης (από Αγχίαλο), ο μέσος Άρης Στεργίου (από Προβατά Σερρών), ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Αντζούρης (από ΓΣ Αλμυρού), ο επιθετικός Αλέξανδρος Σιώμος (από Αχ. Τριανδρίας Θεσσαλονίκης), ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσιλίγκος (από ΓΣ Αλμυρού), ενώ επέστρεψε από δανεισμό ο νεαρός Χρήστος Κόκκαλης (από τη Δήμητρα).
Ο Σαρακηνός πήρε τον γκολκίπερ Γιάννη Κοντογιάννη από την ΑΕ Διμηνίου, τον μέσο Βαγγέλη Τσαρδακά από την Αγχίαλο και τον επιθετικό Θρασύβουλο Βαλωτή από τον Πύρασο. Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου ξεκίνησε τις προσθήκες με τον σέντερ φορ Μανώλη Πάσχο από τον Ρήγα Φεραίο κι έκανε την πιο ηχηρή μέχρι τώρα στην κατηγορία, με τον Αλέξανδρο Κουβελά από τον Απόλλωνα Λάρισας. Ακόμη σαν εσωτερική μεταγραφή ανακοινώθηκε η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Βασίλη Σανίδα.
Στο σύλλογο της Αγριάς, τον Θησέα ανήκουν πλέον ο δεξιός μπακ/χαφ Θωμάς Ζάγκας (από ΑΕ Διμηνίου), ο τερματοφύλακας Πάρις Σταμέλος (από Νίκη Βόλου), ο αριστερός μπακ Σπύρος Αναστασίου (από τη Νίκη) και ο επιθετικός Ντίνος Βουρδάκης (από τον Ηρακλή). Τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές έχει προσθέσει στο ρόστερ του ο Άρης Μελισσατίκων κι αυτοί είναι ο επιθετικός Σπύρος Νούσιας από τον Ηρακλή Βόλου, ο μέσος Μιχάλης Αποστολίδης από την ΑΕ Διμηνίου και ο αριστερός μπακ-χαφ Στέφανος Στεργιόπουλος από τον Σαρακηνό. Στον Πρωτεσίλαο, δυνατή μεταγραφή ο Αλέξανδρος Αραπίτσας (από τις Ράχες Φθιώτιδας) και ο επιθετικός Νικογιάννης (από τους Αργοναύτες).
Ο Απόλλων Καναλίων έχει αποκτήσει τον αμυντικό Μανώλη Καράνταγλη, τους αδερφούς Μαστακούλη, Γιώργο και Ανέστη από Πανιώνιο κι ΑΕ Διμηνίου αντιστοίχως, τον νεαρό αμυντικό Δημήτρη Γεωργουλάκο και τον αμυντικό Γιάννη Καραβά (από τις Μικροθήβες).
Στον Αίαντα Σούρπης θα αγωνιστούν ο δεξιός μπακ Γιώργος Κοντοβάς και ο μέσος Θανάσης Κουτσούμπας (αμφότεροί από τους Μυρμιδόνες) και ο Γιώργος Χριστέλος (από τον Πρωτεσίλαο).
Αναφορικά με τις νεοφώτιστες ομάδες στην κατηγορία, η Ακρόπολη κινήθηκε δυναμικά καθώς προχώρησε σε τέσσερις πολύ καλές προσθήκες που είναι ο τερματοφύλακας Βλάσης Στούκας (από τη Νίκη Βόλου), ο μεσοεπιθετικός Σταύρος Αξιώτης (από την ΑΕ Διμηνίου), ο επιθετικός Μιχάλης Τσουκάλης (από τον Ηρακλή Βόλου) και ο επιθετικός Κώστας Τριχόπουλος (από τον Διαγόρα), ενώ τρεις μεταγραφές μετράει ο Παγασητικός: τον τερματοφύλακα Αντώνη Καγιάννη (από τον Πανιώνιο), τον μεσοεπιθετικό Θάνο (από τον Ηρακλή) και τον αριστερό μπακ Σπύρο Μυλωνά (από τον Άρη).
Τέλος, δεν υπάρχουν μέχρι τώρα μεταγραφικά νέα για την Αγία Παρασκευή, τις δύο νησιώτικες ομάδες και την ΑΕ Διμηνίου που ενδεχομένως “συνενωθεί” με τη Δύναμη Βόλου.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onWednesday, 20 July 2016 12:10