noodles volos banner

Μεταγραφική βόμβα με Κουβελά

Μεταγραφική βόμβα πυροδότησε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου καθώς παίκτης της ομάδος είναι πλέον, από σήμερα, ο Αλέξανδρος Κουβελάς. Ο έμπειρος επιθετικός με τη μεγάλη διαδρομή στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, επιστρέφει στο τοπικό της Μαγνησίας ύστερα από πολλά χρόνια και αποτελεί σημαντική μονάδα στο ρόστερ του συνόλου του Μιχάλη Βαγγόπουλου. Γεννημένος στις 21 Μαΐου 1984, έπαιξε μεταξύ των άλλων σε Ολυμπιακό Βόλου, Τύρναβο (2008-2012, Ρήγα Φεραίο (Γ' Εθνική, 2013-14), Δωτιέα Αγιάς (2012-13 και Γ' Εθνική 2014-15), ενώ πέρυσι ήταν βασικός στην πορεία ανόδου του Απόλλωνα από την Α' ΕΠΣ Λάρισας στη Γ' Εθνική.
Μία από τις ηχηρότερες μεταγραφές μέχρι τώρα για τις ομάδες της Α' ΕΠΣΘ, δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης του Διαγόρα για ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο το σύλλογο. Υπενθυμίζουμε ότι πρώτη μεταγραφή ήταν ο νεαρός Μανώλης Πάσχος από τον Ρήγα Φεραίο, ενώ έγινε γνωστή η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Βασίλη Σανίδα ύστερα από διετή απουσία.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα: Μια μεγάλη μεταγραφή υλοποιείται σήμερα για το σύλλογό μας. Ο Αλέξανδρος Κουβελάς, επιθετικός και δεινός σκόρερ, είναι από σήμερα παίκτης του Διαγόρα.
Ο Αλέξανδρος που ας σημειωθεί ότι έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, του Ρήγα Φεραίου, του Δωτιέα Αγιάς και του Απόλλωνα Λάρισας, ομάδες στις οποίες είχε ρόλο πρωταγωνιστή, εντάσσεται στο δυναμικό του Διαγόρα καθιστώντας την επιθετική γραμμή της ομάδας πολύ ισχυρή. Η οικογένεια του Διαγόρα καλωσορίζει στις τάξεις της ένα σπουδαίο παίκτη, γνωστό από παλιά, και του εύχεται υγεία και δύναμη...

Φ.Γ.

Last modified onTuesday, 19 July 2016 14:47