noodles volos banner

Ενίσχυση με Σιώμο για Πύρασο

Επιστρέφει στο τοπικό της Μαγνησίας για να αγωνιστεί στον Πύρασο ο Αλέξανδρος Σιώμος κι αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο παζλ του ρόστερ που χτίζει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή. Πέρυσι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 8/1/96), λόγω σπουδών, αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη, πρώτα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στη Γ' Εθνική και έπειτα στον Αχιλλέα Τριανδρίας στην Α1 Κατηγορία, ενώ πρόπερσι ήταν μέλος της Κ20 Νίκης Βόλου (Σούπερ Λιγκ Νέων) και του Ρήγα Φεραίου (Γ'). Στο τοπικό συστήθηκε με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής Βόλου σε ηλικία 14 ετών και ξεχώρισε με τον Θησέα του οποίου για τρία χρόνια ήταν βασικό μέλος, από το 2011 έως το 2014.

Στην ιστοσελίδα του Πυράοσυ, ο Αλ. Σιώμος μίλησε για τους πρωταγωνιστικούς στόχους της νέας του ομάδας: “Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Πυράσου και θα είμαι μέλος αυτής της ομάδος. Την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ως αντίπαλος και γνωρίζω τη δυναμική της, γνωρίζω ότι ο Πύρασος με τη συγκεκριμένη διοίκηση έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους. Το ίδιο διαπίστωσα στις συζητήσεις που είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Ευελπιστώ να πάμε καλά, η ομάδα να βρίσκεται ψηλά και να πετύχει τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ώστε η επιστροφή στη Γ' Εθνική να είναι άμεση”.

Έτσι, Αλέξανδρος (Αναστασίου) έφυγε από την επίθεση του Πυράσου, Αλέξανδρος (Σιώμος) αποκτήθηκε... ενώ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή παίκτη που δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο σύλλογο της Ν. Αγχιάλου καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Ρουκά, Τανάγια, Φούκη, Χάρη κι Αποστόλη Μπούτλα, Στεργίου, Κόκκαλη.

pyr fo