noodles volos banner

Αποχώρησε από τον Πύρασο ο Αναστασίου

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου δεν θα συνεχίσει στον Πύρασο όπως ανακοινώθηκε από την αγχιαλίτικη ομάδα. Αποχωρεί ύστερα από δύο σεζόν, έχοντας καταγράψει 52 συμμετοχές και 14 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όπου αναμένεται να παραμείνει.

Στην ανακοίνωση του Πυράσου αναφέρεται: "Τον ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο την τελευταία διετία, για το ήθος και τον χαρακτήρα που επέδειξε κατά την παρουσία του στον Πύρασο. Μαζί πανηγυρίσαμε τα 14 γκολ που σημείωσε στη Γ’ Εθνική, μαζί χαρήκαμε για τις ασίστ του, μαζί δώσαμε τις μάχες στα γήπεδα ανά την Ελλάδα, μαζί ζήσαμε το υπέροχο ταξίδι στην τρίτη εθνική κατηγορία. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας, η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή για εσένα Αλέξανδρε".

Επίσης, ο 25χρονος επιθετικός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα του Πυράσου: "Αποχωρώ ύστερα από δύο χρόνια που προσπάθησα για το καλύτερο και έδωσα ό,τι μπορούσα στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο Θ. Στάμο, τους συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα, τον κόσμο που με στήριξε. Ιδιαίτερη μνεία για τον Στέλιο Αρσένο που με βοήθησε πολύ, με βελτίωσε σε πάρα πολλά πράγματα και πίστεψε σε εμένα. Ο Πύρασος μου φέρθηκε άψογα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα ήμασταν σαν οικογένεια. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα κι εύχομαι να έχει καλή επιτυχία τη νέα σεζόν. Εις το επανιδείν".

Last modified onWednesday, 15 June 2016 18:58