noodles volos banner

Έκλεισε ο κύκλος του Γιάννη Φασουράκη στον πάγκο του Ηρακλή

Το χθεσινό παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ ήταν και το τελευταίο του Γιάννη Φασουράκη στον πάγκο του Ηρακλή Βόλου. Ο προπονητής που οδήγησε τους “κυανόλευκους” στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 17 χρόνια ξηρασίας στους τίτλους, δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που ολοκλήρωσε τη μεγάλη του καριέρα ως ποδοσφαιριστής (έπαιξε σε Σαρακηνό, Νίκη Βόλου, Κένταυρο, Αχ. Φαρσάλων, Θησέα, Πύρασο, ΓΣΑ, Ηρακλή) και ξεκίνησε την προπονητική. Αυτό έγινε στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-12 όταν ο Φασουράκης έπαιξε στα πρώτα ματς και μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Καθοδήγησε τους “κυανόλευκους” 2,5 χρόνια στην Α' Τοπική και δύο στη Β' και σίγουρα η ομάδα που κατέκτησε τον φετινό τίτλο αποτελεί δικό του δημιούργημα... και δικαίωση της προσπάθειάς και της δουλειάς του όλα αυτά τα χρόνια στον ιστορικό σύλλογο. Ξέρει το τοπικό ποδόσφαιρο πολύ καλά, έχει εξαιρετική σχέση με τους παίκτες καθώς πριν λίγα χρόνια “σκότωσε” τον ποδοσφαιριστή μέσα του και είναι κοντά τους, σε θέση να γνωρίζει την ψυχολογία τους. Το δείγμα δουλειάς του στον Ηρακλή χαρακτηρίζεται πολύ θετικό και ίσως το διαζύγιο των δύο πλευρών να μην ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο από τη διοίκηση της ομάδας, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση, αναγνωρίζεται η μεγάλη του προσφορά.

H ανακοίνωση του Ηρακλή: "Το διοικητικό  συμβούλιο του Α.Σ Ηρακλής Βόλου μετά από μια άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Φασουράκη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε τον σύλλογο ζωντανό και το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στον ίδιο. Από μεριάς μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει στην ζωή του και οι σχέσεις μας θα παραμείνουν  άριστες".

Last modified onMonday, 06 June 2016 11:43