noodles volos banner

Δεύτερη σερί χρονιά αρχισκόρερ της Α' ΕΠΣΘ ο Θανάσης Παπαδόπουλος

Δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αρχισκόρερ της Α' Τοπικής δεν είναι μικρή υπόθεση για έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος το κατάφερε... Τη σεζόν 2014-15 είχε σημειώσει 23 γκολ, το 2015-16 με λιγότερα ματς ανέβηκε κατά δύο. Στα 25 σταμάτησε ο επιθετικός του Πρωτεσιλάου, από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας για την ομάδα του Πτελεού και “υπεύθυνος” για το 40% των γκολ των “κυανόλευκων” αναφορικά με το σκοράρισμα γιατί μοίρασε πολλές ασίστ και ήταν σε όλες τις φάσεις... οπότε το ποσοστό ανεβαίνει κατά πολύ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω λίστα με τους αγώνες, σκόραρε στα δεκατέσσερα από τα εικοσιδύο παιχνίδια που αγωνίστηκε. Πέτυχε δύο χατ τρικ και από δύο γκολ σε πέντε ματς. Η ευχέρειά του στο σκοράρισμα, τον έχει καταστήσει έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στο τοπικό της Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια. 
Επέστρεψε στον Πρωτεσίλαο, την ομάδα του χωριού του, το καλοκαίρι του 2015 ύστερα από μια διετία με τον Αίαντα και μιλώντας στο magnesiasports, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε για τη σεζόν που μας πέρασε: “Την ομάδα την ήξερα πολύ καλά, είμαι από τον Πτελεό, όλα τα παιδιά είναι φίλοι μου, έχω υπάρξει ξανά συμπαίκτης μαζί τους, εδώ έχω παίξει τα περισσότερα χρόνια. Το περιβάλλον στον Πρωτεσίλαο είναι ιδανικό και θεωρώ ότι έκανα μια πολύ καλή σεζόν, όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά γενικότερα βοήθησα την ομάδα να έχει μια πολύ καλή επιθετική επίδοση”.
Ερωτηθείς για την ανάδειξή του και πάλι σε πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, σχολίασε: “Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου πολύ για να το πετύχω. Παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, είχαμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές μπροστά στους οποίους φέτος προστέθηκε και ο Τσιλαφάκης. Περίμενα πως θα μπορούσα και φέτος να έχω τον ίδιο αριθμό των γκολ και είμαι χαρούμενος που με περισσότερα από την προηγούμενη σεζόν, αναδείχθηκα ξανά πρώτος σκόρερ. Είμαι μαχητής, κυνηγάω όλες τις φάσεις, έχω ταχύτητα, παλεύω πολύ στο γήπεδο και έχω αποκτήσει εμπειρία που είναι σημαντική”.
Τέλος, για τον Πρωτσείλαο και το πρωτάθλημα, τόνισε: “Κάναμε μια πολύ καλή πορεία που βασίστηκε στη σωστή δουλειά και τη χημεία που έχουμε σαν ομάδα. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση, καθώς χάσαμε βαθμούς που δεν θα έπρεπε όπως με τις ισοπαλίες κόντρα στις Μικροθήβες, με τη Σκόιπελο που από 2-0 χάσαμε 2-3 στην έδρα μας ενώ ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο, από τον Διαγόρα εκτός έδρας που ήμασταν καλύτεροι. Το πρωτάθλημα ήταν στα επίπεδα τα περσινά, υπήρχαν ομάδες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να παίξουν Α' Τοπικό και πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να γίνει η Α' σε έναν όμιλο”.

Φ.Γ.

papaths

P1860561