noodles volos banner

Συνέχισε με την ίδια πετυχημένη συνταγή

Στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου, ψηλότερα από πέρυσι, τερμάτισε ο Πρωτεσίλαος Πτελεού τη σεζόν 2015-26, με απολογισμό 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μόνο οι δύο ομάδες που ήταν από πάνω του στην κατάταξη είχαν λιγότερες ήττες, ενώ οι “κυανόλευκοι” είχαν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και στους δύο ομίλους. Πέτυχαν 64 γκολ, ένα λιγότερο από τον Αλμυρό, επτά περισσότερα από τον πρωταθλητή Ηρακλή, δεκαέξι από την ΑΕ Διμηνίου και τριάντα έξι από τον Διαγόρα που τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό τους!

Τη σύνοψη της αγωνιστικής περιόδου κάνει στο magnesiasports ο Μιχάλης Ανδρωνάς, ο προπονητής του Πρωτεσιλάου για δεύτερη σεζόν. Αρχικά ανέφερε: “Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και χαρακτηρίζεται πετυχημένη. Η ομάδα μας ήταν δουλεμένη καθώς οι βάσεις είχαν μπει από πέρυσι όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία και με τις προσθήκες που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παρουσιαστήκαμε πιο δυνατοί. Είχαμε καλύτερη πορεία από πέρυσι, τερματίσαμε δύο θέσεις ψηλότερα, ενώ από έντεκα νίκες τη σεζόν 14-15, ανεβήκαμε στις 13 νίκες με δύο αγωνιστικές λιγότερες. Στο δεύτερο γύρο είχαμε μόνο μία ήττα, ενώ κερδίσαμε μέσα στην έδρα του Αλμυρού. Σίγουρα πάντως μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς, αδικήσαμε τον εαυτό μας σε κάποια παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε”.
Αναφορικά με το επιθετικό ποδόσφαιρο, σχολίασε: “Με το υλικό που διαθέτει η ομάδα μας και τους παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, είχαμε ένα στυλ επιθετικού ποδοσφαίρου που νομίζω ότι μας ταιριάζει κι αρέσει στον κόσμο. Δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο το γεγονός ότι σκοράραμε τόσα τέρματα και είχαμε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και στους δύο ομίλους. Οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο που παρακολούθησαν και το σημαντικό είναι πως το ίδιο ισχύει για τους ποδοσφαιριστές μου”.
Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα, ο 34χρονος προπονητής (με τα πολύ θετικά δείγματα δουλειάς σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει) επισήμανε: “Ο Αλμυρός ήταν δύο ταχύτητες παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Από εκεί και πέρα, ο Διαγόρας έδειξε ότι είχε μια πολύ σταθερή πορεία σε αποτελέσματα κι απόδοση, ενώ θα έλεγα ότι ευχάριστη έκπληξη ήταν τα Κανάλια που θα μπορούσαν να βρεθούν ψηλότερα στην κατάταξη. Ο Πέτσης μου έκανε εντύπωση και θεωρώ ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό γιατί υποβιβάζονταν σχεδόν οι μισές ομάδες, δεν υπήρχαν πολλές αδιάφορες μέχρι το τέλος και ο δικός μας όμιλος είχε πολύ δυνατές έδρες με περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα πάντως η κατηγορία σε έναν όμιλο θα έκανε το πρωτάθλημα καλύτερο”.

Τα στατιστικά του Πρωτεσιλάου σε 22 αγώνες πρωταθλήματος και 1 του Κυπέλλου (αποτελέσματα, συμμετοχές, λεπτά, γκολ) με τη σημείωση πως στα λεπτά ο αγώνας Σκόπελος-Πρωτεσίλαος είναι 45' καθώς διεκόπη στο ημίχρονο.

PROTESILAOSSTATISTIKA

Last modified onTuesday, 17 May 2016 13:25