noodles volos banner

Εξαιρετική σεζόν για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Καναλίων έλειψε τέσσερα χρόνια από την Α' ΕΠΣΘ και με την επιστροφή του, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που από το ξεκίνημα πλασαρίστηκε στις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου. Κατετάγη τελικώς στην 5η με απολογισμό έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, τέρματα 36 υπέρ και 31 κατά. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε περισσότερες νίκες και μάζεψε πιο πολλούς βαθμούς στις εξόδους του παρά στο γήπεδο των Καναλίων, 16 εντός και 20 πόντους εκτός έδρας.

Προπονητής για δεύτερη σεζόν ο Κώστας Ρέππος, ο οποίος στηρίχθηκε σε αρκετά παιδιά από τα Κανάλια και λίγες προσθήκες από την πόλη του Βόλου. Μιλώντας στο magnesiasports, κάνει ένα μικρό απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που μάς πέρασε.
Αρχικά ανέφερε: “Ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος λόγω της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είχε δείξει πολύ θετικά δείγματα στα αρκετά φιλικά που δώσαμε και θεωρώ ότι η παρουσία μας στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία ήταν άκρως πετυχημένη. Από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, μείναμε ενωμένοι και διατηρήσαμε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι μυστικό για κάθε καλή πορεία. Πολλοί το αναφέρουν αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχεις. Είχα την τύχη τα δύο τελευταία χρόνια να συνεργαστώ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως όμως με εξαίρετους ανθρώπους, με άψογους χαρακτήρες. Δουλέψαμε πολύ και θεωρώ ότι καλύτερη ανταμοιβή μας, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα, ήταν η εκτίμηση φίλων κι αντιπάλων. Όλοι εξήραν την ομάδα μας, κάθε αγωνιστική δεχόμασταν συγχαρητήρια για το παιχνίδι μας κι αυτό είναι το καλύτερο παράσημο”.
Ερωτηθείς για την τελική κατάταξη, σχολίασε: “Σίγουρα ο Απόλλων αδικείται από την πέμπτη θέση, έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία. Διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες μάς στέρησαν αρκετούς πόντους. Ένας από αυτούς ήταν η απειρία, καθώς οι περισσότεροι παίκτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Α' Κατηγορία. Επίσης είχαμε πολλούς καινούργιους παίκτες που δεν ήταν εύκολο να "δέσουν" σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στον πρώτο γύρο είχαμε κάποια αμυντικά προβλήματα, όμως τα δουλέψαμε πολύ και θεωρώ ότι ήταν εμφανής η βελτίωση στο δεύτερο μισό της περιόδου. Βάλαμε τις βάσεις για καλύτερη πορεία τα επόμενα χρόνια και ο σύλλογος παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στην επιστροφή του ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του τοπικού”.
Τέλος, ο Κώστας Ρέππος υπογράμμισε πως "το πρωτάθλημα ήταν δυνατό καθώς έπεφταν οι μισές ομάδες του ομίλου και κάθε παιχνίδι ήταν "φωτιά", δεν υπήρχαν περιθώρια για χαλάρωση".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα λεπτά συμμετοχής των 26 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν φέτος από τον Κώστα Ρέππο, τα αποτελέσματα και τους σκόρερ του Απόλλωνα.
APOSTATS

2f1525b6223a12992a15f3b1c307965d L

12270164 924456990975724 604137095 n

 

Last modified onFriday, 13 May 2016 14:03