noodles volos banner

Σκιάθος-Δάφνη 2-1

πηγή skiathos life πηγή skiathos life

Η Σκιάθος επιβλήθηκε 2-1 της Δάφνης στο στάδιο “Γ. Σαρρής” και τερμάτισε στην 6η θέση και έτσι, θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη Σκόπελο (που ο ηττημένος θα υποβιβαστεί μόνο στην περίπτωση που δύο ομάδες της Μαγνησίας δεν δηλώσουν συμμετοχή στη νέα Γ' Εθνική!). Τα γκολ για τους νησιώτες πέντε λεπτά πριν τη λήξη του α' ημιχρόνου με τον Νίκο Μιαρίτη και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους με τον Μιστάκου, ενώ η Δάφνη μείωσε στο 80ό με σουτ από πλάγια θέση στην απέναντι γωνία του νεαρού Γιαννούλα, ύστερα από πάσα του Λούκα. Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου σήμανε και το φινάλε της πολυετούς καριέρας για δύο παίκτες της Δάφνης κι από τους πλέον αναγνωρίσιμους στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου, του Μελέτη Γιούργα και του Γιάννη Τσάτσου.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης (60' Τσίρος), Δ. Μιαρίτης (60' Ναστασάι), Κυπαρισσός, Γραββάνης, Καμπουρέλης, Μιστάκου, Μπρέγκου, Νικολαΐδης (60' Γ. Σταμέλος), Σαρρής, Ν. Μιαρίτης.
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Τερλεξής, Φιλοσόγλου, Λούκας, Χιώτης, Τσάτσος, Γιαννούλας, Κουτσιαλάκης, Ξηρόφωτος, Γιούργας (75' Τσαντόπουλος), Σιαμέτης.