noodles volos banner

Εξασφάλισε την παραμονή και την 6η θέση η Σκόπελος!

Τυπική διαδικασία θα είναι για τη Σκόπελο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα στο στάδιο “Επ. Πετραλιάς” του νησιού. Μετά την τιμωρία της Αγχιάλου με την αφαίρεση βαθμών, η νησιώτικη ομάδα εξασφάλισε την παραμονή στην Α' Κατηγορία! Είναι στην 6η θέση με 29 βαθμούς, οι Μικροθήβες ακολουθούν με 26 και η Αγχίαλος με 25. Σε πιθανή ισοβαθμία με τις Μικροθήβες, υπερτερεί η Σκόπελος, οπότε θα τερματίσει σίγουρα στην έκτη θέση ακόμη κι αν χάσει στο φινάλε της σεζόν.
Δίχως αμφιβολία, σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Γιάννη Γλύκου, καθώς αφενός είχε ένα μηδενισμό και αφαίρεση 3 βαθμών, αφετέρου είχε να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα λόγω της φύσης του συλλόγου (ελλιπής προετοιμασία που έγινε πιο δύσκολη μετά τις καταστροφές στο γήπεδο τα τέλη Σεπτεμβρίου και τα γενικότερα προβλήματα στο νησί από τη θεομηνία, αδυναμία μεταγραφών, πολύωρες μετακινήσεις, άγνωστοι αντίπαλοι στον όμιλο κτλ). Η νησιώτικη ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία επιστρέφοντας ύστερα από δέκα χρόνια στην Α' Τοπική και δικαίως έφθασε στην παραμονή. Μπορεί να δυσκολεύτηκε με τις δύο τελευταίες ομάδες καθώς από Αχιλλέα και Άθλο, πήρε μόνο τέσσερις πόντους, όμως κάλυψε αυτές τις απώλειες με μεγάλες εκτός έδρας νίκες όπως ήταν αυτές σε Πτελεό, Κανάλια, Ευξεινούπολη. Συνολικά μάζεψε 13 βαθμούς στο γήπεδό της και 19 στις εξόδους της (με έξι νίκες, μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες), καλύπτοντας τα αμυντικά κενά, με την ευκολία στο σκοράρισμα...
Για να φθάσει στη σωτηρία, η Σκόπελος είχε τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας και έτσι, το ματς με τον Διαγόρα την Κυριακή θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και οι άνθρωποι της ομάδος θα το ζήσουν χωρίς άγχος.

Last modified onWednesday, 13 April 2016 12:08