noodles volos banner

ΕΜΑ-Διαγόρας 0-1

Ο Διαγόρας κέρδισε 0-1 στις Μικροθήβες, όπως και πέρυσι, με το γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις. Στο 90ό λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Κάρρου για οφσάιντ, αλλά λίγο πιο μετά αυτό που πέτυχε ο νεαρός επιθετικός μέτρησε και χάρισε την εκτός έδρας νίκη στο σύλλογο του Στεφανοβικείου. Από ωραία προσπάθεια και πάσα του Καραμαηλή, ο Κάρρος -που είχε μπει αλλαγή στο ματς- βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Για την ΕΜΑ, στο 25' ο Ρεφουγιάτι από τη μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ, στο 65' ο Παπαδάκης είχε σουτ που απέκρουσε ο Ξανθάς και στο 75' ο Λανάι σέντραρε και η μπάλα πέρασε μπροστά από το τέρμα χωρίς να μπορέσουν δύο συμπαίκτες του να σκοράρουν. Ο Χρήστος Αναγνώστου ανέφερε: “Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά που έστειλαν έναν αξιολογημένο διαιτητή και ας στείλουν στα άλλα δύο παιχνίδια έναν πάλι “μεγάλο” διαιτητή”. Για τον Διαγόρα, στην επανάληψη σουτ των Γκοντόλου, Σπ. Καραπλιάγκου δεν βρήκαν στόχο, ενώ σε σέντρα του Καρατζιώλη, μπροστά στο τέρμα ο Κ. Καραπλιάγκος δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Παπανίκος, Σκοτεινός, Λανάι, Παπαδάκης, Αθ. Βαλκανιώτης, Ρεφουγιάτι, Γκαμάλιας (60' Θ. Βαλκανιώτης), Αναγνώστου (80' Ζουμπούλης), Γ. Ευστ. Βέτσικας (75' Μαντάνης).
Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Γκοντόλος (80' Μπόλκας), Καρατζιώλης, Κ. Καραπλιάγκος, Γιώργης (55' Κάρρος), Ρενάτο (75' Καραμανλής).